translation

vrijdag 21 september 2012

Moments that matter most!!

Aan al mijn nieuwe volgers, hartelijk welkom , ik hoop dat jullie een beetje kunnen genieten van mijn creaties, en als er vragen zijn mogen jullie die altijd stellen, ik zal met veel plezier antwoorden !!!
Ik moest een mannen kaartje maken, wat steeds niet eenvoudig is , toen zag ik deze stempel bij Art journey, en ik was natuurlijk verkocht, stempel is van "Technique Tuesday" de achtergrond heb ik voor het eerst met een schabloon van "Prima Marketing ""Valarie Foster Design" geponst, dit was de eerste maal dat ik mijn achtergrond op deze manier heb gemaakt, en het was heel prettig, telkens legde ik het schabloon op mijn papier, en ponste ik met een kleur, eerst met de lichtste kleur,schabloon verschuiven en ponsen met een donkerdere kleur, 3 verschillende kleuren distress inkt gebruikt,daarna schabloon verwijderd en het geheel met een 4 de lichte kleur volledig over de pagina gegaan, daarna de beide stempels afgedrukt, de bloemenstempel is van Indigo blu, ja ik heb gisteren naar de hobbybeurs in Mechelen geweest om nog maar eens te gaan shoppen , ik heb wel aan man lief beloofd om voor de beurs in Zeist geen stempels meer aan te schaffen want ik kan stilletjes aan zelf een stempelwinkel gaan beginnen, en moet alles ééns gaan gebruiken, soms schaam ik me wel, ik heb een stempelverslaving!!!Help , is daar een remedie voor, soms denk ik met wat ben ik nu in Godsnaam bezig, maar ik zie een mooie stempel en hop hij is weer van mij, dus mijn man heeft me beloofd om mij van mijn verslaving te helpen af kikken, geen stempels meer voor Zeist!!!Of zware sancties!! Groetjes en een fijn weekend aan al mijn volgers en kijkers!! Maria

23 opmerkingen:

  1. Ik ben blij met je stempelverslaving, want daardoor kan ik genieten van al het moois dat je maakt.
    Deze achtergrond is ook weer super. Het geheel is een geweldige kaart!
    Hartelijke groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. That's a wonderful card, great colors and images.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha, zo herkenbaar! Maar je kaart is weer geweldig

    BeantwoordenVerwijderen
  4. och, Maria.. ik denk dat alle bloggers stiekeme stempeljunkies zijn =/ ik was daarnet ook online een winkelkarretje aan het volladen.. heb op het nippertje de website toch maar weer gesloten. Geen centjes, geen plaats en geen tijd =/ Helaas kan ik die zelfbeheersing niet altijd aan de dag leggen, hehe =)
    Omdat jij zo productief bent verdien je af en toe toch wel eens iets nieuws he =)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kan me indenken dat je weg bent van die leuke stempel Maria! Hij doet het prachtig op deze kaart...hele mooie combi!!
    En die stempels....tsja, het blijft verleidelijk, dat zal iedere stempelaar herkennen. Maar dat wordt nog afkicken voor jou dus...die sancties die manlief heeft aangekondigd oehhhh, pas op :-P
    Je zou wel softlino en een gutssetje aan kunnen schaffen en zelf stempels gaan maken...dan koop je ze niet hihi :-)
    (sorry man van Maria, maar ik voel mee met haar!!!)

    Toch een fijn weekend, Maria, hartelijke groet, Alie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Liebe Maria,

    was für eine traumhaft schöne Karte, ich bin total begeistert, die Farben, die Motive, Deine Gestaltung, der schöne Spruch, alles gefällt mir wahnsinnig gut.

    Herzliche Grüße
    aus dem Taunus und ein wundervolles Wochenende
    wünscht Dir
    Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. oeff geen stempels meer voor Zeist, dat is een zware opgaaf als ik het zo lees,haha. Ik word ook altijd zo hebberig als ik wat moois zie. Maar je hebt er weer mooie craties mee gemaakt, de achtergrond is ook prachtig! Gezellig weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. A very beautiful card, Maria

    Have a lovely Weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi dat gaat nog lastig worden succes om geen stempels te kopen.Mooie kaart.gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super mooie stempels zeg!!
    Je hebt er weer een hele mooie kaart van gemaakt echte kunstwerkjes
    groetjes Josje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zooooo mooi Maria. Het maakt me stil zo'n levensecht en schitterend tafereeltje. Echt prachtig en heel erg bedankt voor je lieve woorden weer op mijn blog.
    groetjes en fijn weekend
    Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super mooie mannenkaart Maria .
    De stempel is super
    Oeps dat zal niet meevallen om tot Zeist geen nieuwe stempels meer te kopen.en tja een beetje verslaafd daaraan zijn we toch allemaal.
    Succes met de uitvoering van je plan.

    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Maria, wat een prachtige kaart, zo sfeervol....en ik werd ook direct verliefd op deze stempel toen ik hem zag op een website.....maar heb me ingehouden......doe ik ook dus vaak niet......en herken helemaal deze verslaving! Maar het maakt de wereld een stuk mooier.......liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Eine ganz wundervolle Karte ist das, die Farben , der Spruch und die Motive, alles passt perfekt zusammen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke kaart, Maria! Ik ben benieuwd of het je gaat lukken om niets in Zeist te kopen. Dat wordt erg lastig vrees ik? En het duurt ook nog even. Tegen die tijd heb je vast wel weer iets nodig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Neen,neen; ik mag geen stempels meer kopen tot Zeist, dan gaan de deuren weer wagen wijd open voor mij!!!

      Groetjes
      The stempelverslaafde

      Verwijderen
  16. Hi Maria ! Gorgeous card, love the background, flowers and sentiments. I understand about stamp addiction as I have it too ! Sometimes I think I need to take a break from new stamps and use all the nice ones that I have here ! I'm not sure from Google Translate, are you saying NO stamps at Zeist ? Or maybe you have to wait until then for new ones ? Have a great weekend, Shirleyxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yes, indeed Shirley , I have to wait till Zeist to buy again, otherwise I don't forgive myself, I really have to many bought now!!!

      Greetings
      Maria

      Verwijderen
  17. Ganz zauberhaft, Maria.
    Die Blumen-Ecke finde ich total schön.

    Liebe Grüße und ein schönes sonniges Wochenende

    BeantwoordenVerwijderen
  18. This is STUNNING and I love the verse! Hugs, Karen

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Es ist eine wunderschöne Herrenkarte geworden, liebe Maria. Der Hintergrund ist toll und die schönen Stempel, wer könnte da widerstehen!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. haha hoe herkenbaar, ik heb ook eigenlijk een stempelshopstop tot Zeist ... éigenlijk. ;) Maar soms moet je gewoon die ene stempel kopen, kán dan gewoon niet anders :) Prachtige kaart heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen