translation

zaterdag 29 december 2012

Mannenkaart voor iemand die op pensioen gaat!!!

Deze kaart heb ik speciaal ontworpen voor iemand van mijn volgers die een beetje hulp nodig heeft bij het ontwerpen van een kaart voor haar jarige man die op pensioen gaat, een moeilijke opdracht voor mij als ik niet weet met welke stempels ik mag werken, maar hier het resultaat van gewoon een kaart voor iemand die op pensioen gaat !! Ik heb de tijd willen benadrukken, op ons pensioen begint tijd toch een belangrijke eenheid te worden, denk ik, de tijd wordt schaarser, en je wordt al een beetje trager en tijd moet je vooral goed benutten, ik hoop dat jullie het toch een goede kaart vinden, mannen kaarten zijn niet altijd zo gemakkelijk om te maken en ik heb ook niet zoveel stempels voor mannenkaarten, dus bij deze ..; Groetjes en allemaal een fijn weekend toegewenst!!! Maria

10 opmerkingen:

  1. Hallo Maria,
    Je bent naar mijn mening helemaal in geslaagd om een mooie kaart te maken. Ik vind hem supermooi !! Voor jou ook een fijn weekend.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben het met Carla eens, prachtige kaart , en ik zeg nog eens een dikke dank U wel aan Maria , ze is een geweldig iemand die graag help
    Dank U
    groetjes Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik dus ook.... Mee eens!! Een pracht kaart!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja ook ben met Carla eens. Hij is super!!
    Groetjes Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou...ik vind de opdracht meer dan geslaagd, super!! Mooie stempels en achtergrond ook de tekst past er perfect bij!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Maria, das ist eine fantastische Männerkarte zur Pensionierung. Er überlegt jetzt schon, wohin mit der vielen Zeit, die dann zur Verfügung steht. ha, ha.

    Tolle Karte!

    LG Biggi

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo dat is een mooie voor een man.gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Einfach super, die Karte ist perfekt!
    lg uli

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh, mannenkaarten .... Volgens mij ben ik niet de enige persoon die daar altijd mee zit te zuchten.
    Maar jij bent er heel goed in geslaagd! Prachtige mannenkaart, goede kleuren daarbij, leuk met de verschillende klokken.
    Groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Eine ganz wunderbare Männerkarte mit vielen schönen Stempeln! Sie gefällt mir sehr, sehr gut.

    BeantwoordenVerwijderen