translation

woensdag 9 januari 2013

blockwallahstempels

Eerst en vooral , hartelijk welkom aan al de nieuwe volgers!!!Al honderd!!!Dank U wel allemaal, voor zoveel belangstelling!! Men vroeg me om wat kaarten te maken met Bockwallahstempel, te koop bij de PiPoos, ik vind de stempels supermooi, qua design, maar ze hebben wel een speciale behandeling nodig om te gebruiken, de stempels zijn volledig van hout en handgemaakt, heel bijzonder!!!Maar ook voor mij anders om te gebruiken, hier een paar kaartjes met deze stempels ze worden door mij voorgesteld en gedemonstreerd bij de Pipoos te Antwerpen, op zaterdag 26 januari, ik hoop dat jullie de kaartjes een beetje mooi vinden, heel anders als mijn andere kaartjes!! Groetjes Maria

19 opmerkingen:

 1. Wow Maria! Heel speciaal en prachtig. Het kaartje met de roos is mijn favoriet.
  grtjs,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig! Had ik nooit gedacht met deze stempels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super Maria! Zo'n speciale stempels. Moet leuk zijn om daarmee te werken. Heel mooie kaartjes hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig!! mooi van kleur en die merk stempels heb ik nooit van gehoord. je uitwerking is schitterend om te zien.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt met de houten stempels. Ik zag ze laatst in een winkel liggen maar ik wist niet dat je er mee op papier kon stempelen. Je raad het al spijt dat ik (weet niet of ze duur waren) niet gekocht heb. Prachtige kaarten zijn het geworden.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Maria, those are beautiful stamps, great images and like the designs that you created. Congratulations on 100 followers, it's exciting isn't it ? Have fun at the demo ! Greetings, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Idd heel anders maar daarom niet minder mooi! Ik heb ook een aantal vierkante stempels en vind het altijd lastig om hier iets mee te maken, bedankt voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super super mooi Maria en wat een aparte stempels zijn dit zeg.
  Kan me voorstellen dat je het heel leuk vond om hiermee te mogen werken.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ken deze stempels alleen als textiel stempels, ik wist niet dat pippos ze ook heeft, ze worden in de textiel wereld ook wel batik stempels genoemd, maar wat zijn het prachtige stempels en je maakte er weer wat moois van, prachtig ook van kleur!! super.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had nog nooit van deze stempels gehoord Maria, maar wat een mooi effect geven ze. Wat leuk trouwens dat je een demo mag gaan geven...je bent echt beroemd geworden!

  hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Liebe Maria, ich kann mir vorstellen, dass diese speziellen Stempel schwer zu handhaben sind, Ihre Ergebnisse damit sind wunderschön geworden, das Experiment hat sich gelohnt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je deze stempels mooi gebruikt Maria. Ik heb er ook al verlekkerd mee in mijn handen gestaan en ben benieuwd hoe je ze hebt gebruikt op papier. Jammer genoeg kan ik niet bij je komen kijken want ik zit zelf de 26ste bij Pipoos Middelburg met een demo over smashbook.
  Groetjes en alvast veel succes, Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. schitterende kaarten zeg en wat een prachtige stempels, ik heb dit soort stempels nog nooit gezien echt heel apart! Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ho wat spijtig dat ik er niet kan zijn , juist op verlof , dat is nu heeel erg zie.
  groetjes Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super mooi werk zeg en wat een mooie stempels zijn het!
  groetjes Josje

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat is dit een geweldig mooie serie, Maria.
  En wat bijzonder zijn deze stempels!!
  Ze zullen erg blij zijn bij de Pipoos met jouw demonstratie.
  Geniet ervan en succes.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen