translation

dinsdag 1 december 2015

Baby boek!!

Vandaag weer eens helemaal iets anders, 10 jaar geleden heb ik de baby foto album van mijn oudste zoon helemaal hernieuwd , ik  stempelde toen reeds een heel klein beetje , je weet wel "cute" maar vooral was ik ook aan het scrappen,  dus werd het een boekje met heel veel knip en plakwerk, mijn tweede zoon vond zijn fotoalbum dan ook heel ouderwets en wou ook wel een vernieuwd exemplaar, ik beloofde hem eentje voor zijn dertigste verjaardag, maar de tijd gaat zo snel, hij is al 32 jaar geworden , dus hoogtijd om er aan te beginnen, één probleem, ik scrap dus helemaal niet meer , dus  ben ik toch begonnen ( al vind ik het niet helemaal geslaagd ) aan een mixed media baby album, helemaal niet zo eenvoudig ,  ik moet hem nog steeds een keertje vragen of hij het al leuk vind want zo niet zal ik maar stoppen, gelukkig vind je heel veel mixed media voorbeelden op internet , dus laat ik me erg door anderen inspireren. Ja ik weet het , dit is helemaal anders als zo'n lief baby album , maar ik leer bij en ga zo nu en dan het resultaat laten beoordelen!! Hopelijk kan ik jullie ook inspireren, al was het maar om de kinderen hun baby boek te moderniseren!!
Misschien moe ik nog een paar jaar oefenen, voor ik echt mixed Media kan gebruiken voor dit voorlopig ga ik de originele foto's maar scannen zodat ik ze zuiver hou!!

Groetjes
Maria

12 opmerkingen:

 1. Wel een heel gaaf en lekker modern idee! Lijkt me toch moeilijk om het niet te stoer te maken...ben benieuwd hoe je er verder mee gaat; deze zien er in iedergeval modern en mooi uit! De 3e spread trekt mij het meest aan... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee, Maria. Heel mooi deze pagina's, vooral de 3e. Ik kijk al uit naar het vervolg.
  grtjs,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. These are beautiful. Lovely keepsakes for the boys. I also love that second sentiment. "Follow your Heart, but take your brain with You!" Can you tell me which stamp company that is from?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. That stamp is from Carabella Studio stamps , the one with the haerts!!

   Verwijderen
 4. WOW gorgeous mixed media book, love it ! Take care, Shirleyxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het prachtig Maria, heel geslaagd, en passend voor een jongen (man) ! Je steekt er veel werk in, en ik ben zeker dat je zoon er trots op zal zijn ! Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het prachtig, vooral je laatste spread vind ik heeeel bijzonder!! Ik zou zeggen, vooral doorgaan :) Wel een goed idee om hiervoor gescande foto's te gebruiken. Bedankt voor de tip en inspiratie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I think this mixed media album is a fantastic updating - I'm sure your son will think it was worth waiting! Amazing page with the Andy Skinner children - so powerful and beautiful.
  Alison xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, wat mooi en creatief! Ik houd ook erg van MM, maar of ik nu dit zou doen voor een foto album, weet ik niet. Dat is een kwestie van smaak. En dat is aan degene voor wie je het maakt. Maar het werken met MM is zo leuk, dit is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, Maria! Fabulous baby book - the parents will treasure it, Maria. It is unique, beautiful, full of love book which also contains amazing artwork! Wonderful gift! Hugs, de

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi hoi Maria,
  ik vind het geweldig zo mooi,
  en inderdaad zou ik geen originele fotooos gebruiken,
  want je weet immers nooit hoe de fotoos gaan reageren op het mixed media gebeuren!?
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. WOWOWOW dear Maria, that baby book is grandiose!!So many details, I love them all.
  I wish you a nice sunny day,
  lieve groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen