translation

zondag 10 april 2016

ART SPECIALLY EVENT

Wat was het weer een fijne zaterdag , wandelend en shoppend op het Event in Nijkerk, en wat was er weer veel te zien en te bewonderen!!! PRACHTIG allemaal, bedankt lieve Angela en alle medewerkers die ons weer eens flink in de watten gelegd hebben, 't was ook weer ontzettend fijn om nog eens een praatje te kunnen maken met vele blog vriendinnen , anderen zijn spijtig genoeg weer niet herkend!! en gelukkig , en  met een lege beurs zijn we weer naar huis gereden , met vele nieuwe spullen en vele nieuwe ideeën en hopend dat  hier het volgende jaar weer een vervolg zal kunnen aan gebreid worden, we duimen voor U Angela, wordt maar vlug beter want we hebben jou zo hard nodig, ook een spoedig herstel voor Marga, die er op dit moment ook wat doorzit, ja het stempel wereltje heeft ook zijn zorgen , maar met veel positieve gedachten komt het allemaal wel weer goed!!!En natuurlijk moest er zo vlug mogelijk weer geoefend en gewerkt worden, ik slaagde er gisteren niet in om veel workshops te volgen daar ik heel veel uren in een rij om te betalen heb doorgebracht, dus moest het thuis maar gebeuren, hier alvast wat gespeeld met de gelly plate, en ook een kaartje van één van mijn achtergrondjes gemaakt, en ja ik weet het mijn tekst is niet helemaal terechtgekomen hoe ik het wou! volgende keer beter, nog een prettige zondag en voor al degenen die nog naar het Event rijden, veel plezier!!!

Een hele fijne zondag en een prettige stempelweek!!

Groetjes
Maria

18 opmerkingen:

 1. Wat mooi! Prachtig jouw achtergronden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gorgeous makes Maria, love the card at the bottom.

  Sue xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik heb je ook gemist of niet herkent :) Wat was het een gezellige drukte hè?!! Mooie achtergrondjes heb je gemaakt en leuk uitgewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sounds like you had a lot of fun Maria. The backgrounds are gorgeous and your finished card is delightful. Love the image of the girl.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer goed je best gedaan en allemaal super mooi.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wonderful backgrounds. The card you made looks beautiful.
  Yvonne xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Maria, zo te zien heb je wel wat workshopjes gedaan. Vandaag ben ik in Nijkerk geweest en ik ben bang dat ik vannacht niet kan slapen van alle indrukken ;p Je kaart vind ik toch mooi uitgewerkt hoor.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja , op het Event heb ik één workshop gedaan bij Hermine, deze achtergronden werden door mezelf gecreëerd zonder workshop , zoals jullie zien is werken met de gellyplate helemaal niet moeilijk, maaaar ik heb wel een boek gekocht, waar ik nu veel ga uit leren (hoop ik!)

   Groetjes
   Maria

   Verwijderen
 8. Wat leuke creaties! En wat goed dat je naar die beurst bent geweest. Helaas ik kon dit weekend niet, Ik hoop op volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow! Maria, these are gorgeous backgrounds and beautiful color combinations! I love the finished card! Hugs, de

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo liebe Maria,

  die Hintergründe und die Karte sind fantastisch geworden. Es gefällt mir alles sehr gut. Ich muss meine Gelli-Plate auch unbedingt mal wieder einsetzen. Ich habe lange nicht geübt damit.
  Ganz liebe Grüße Silvi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi hoi Maria,
  leuk zeg dat je naar de beurs bent geweest,
  hopelijk ook ge-inspireerd!!!!
  Mooi zijn je kaarten weer!
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie creaties, jammer dat ik je niet gezien hebt zaterdag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow, prachtige creaties Maria ! Ik ben helaas niet naar het Event geraakt, hopelijk volgend jaar wel. Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hey Maria, spijtig dat we elkaar niet zijn tegengekomen. Prachtige achtergronden heb je gemaakt. En die dame past perfect bij je achtergrond.
  grtjs,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het was zo goed je even gezien te hebben op het Event! Daar had ik op gehoopt! En veels te kort en zaterdag was het zo druk...hoe anders op zondag: de rijen alleen bij het wachten voor de workshops...die k toen gelukkig een aantal heb kunnen doen. En ik snap dat je meteen aan de gang wou+ wat een gave achtergronden en mooie kaart! Hoop je snel weer te zien! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen