translation

vrijdag 8 juli 2016

en nog verjaardagen!!

mijn jongste en oudste zonen verjaren deze maand, ook mijn oudste schoonbroer is weldra jarig, en dit vergt natuurlijk weer een speciaal kaartje met inhoud!!


Dit kaartje maakte ik speciaal voor mijn schoonbroer die 60 wordt, ja terug met die schattige ballonnetjes voor elke 10 jaar eentje nu, een verwijzing naar de mooie wereld en het geluk dat hij had met zijn gelukkig gezin, de handjes symboliseren de 5 kleinkinderen die er nu al zijn , en op 60 begin we wel eens na te denken over al die wonderen die je  gekregen hebt in het leven , nietwaar?

Deze kaart is speciaal voor mijn jongste zoon , de muzikant , ik tracht toch steeds iets te ontwerpen dat ergens met hun leven te maken heeft, niet altijd eenvoudig, hij speelt wel een behoorlijk stukje muziek op de piano maar zijn hoofdinstrument is de contrabas of de basgitaar, maar daar ik geen stempels bezat van die instrumenten,  ben ik even op pinterest gaan rondneuzen en vond ik deze kaart van een piano super en ook eenvoudig te maken, nog wat bloemetjes erbij ( die ik van hem kreeg voor mijn verjaardag) en klaar  is Kees!!

En deze laatste kaart maakte ik voor mijn oudste zoon die op dit moment in Cuba  rond hangt met zijn vriendin , waar ze ook weer  naar de vissen is de zee gaan kijken , ze houden namelijk erg van duiken, deze kaart met de visjes dus , maar nu in een aquarium terwijl hun katten een kijkje komen nemen!!

Deze maand is echt de maand met de meeste verjaardagen, in feite was het goed dat het niet zo'n mooi weer is geweest, tijd genoeg om te creëren , we nemen zo nu en dan wel een weekje of een paar dagen rust om naar Nederland te gaan fietsen of om een keertje naar zee te gaan, of vrienden te ontvangen of te bezoeken, voor ons geen grote vakantie dit jaar, maar infeite vind ik dat gewoon super, ik ben nogal een thuisblijver, gelukkig trekt met man me zo nu en dan nog een keertje mee op avontuur!!!

Nog een fijne vakantie tijd!!
Groetjes
Maria

26 opmerkingen:

  1. Such delightful customized cards, Maria! I very much LOVE the colors, and the amazing images in the 60th card, and the fun fish and crazy cats in the last card. I hope your sons enjoy a great time! The musical card for your youngest son is gorgeous, and he will definitely appreciate it! Beautiful creations, Maria! Hope you enjoy a wonderful week-end! hugs, de

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer drie prachtige kaartjes wat zullen ze daar blij mee zijn .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, Maria, die Karten sind allesamt Spitze.
    Großartige Ideen hattest du wieder.
    Die Klaviertasten sind der Hammer!
    Und die Katzen vorm Aquarium...* grins...herrlich...
    Drei superschöne Karten.

    Herzlichst Sophie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Three more beautiful cards, love them all. The Balloons are quite beautiful again. Have a great weekend, Greetings, Shirleyxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wow wat een prachtige serie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. What a lovely unique and fun collection. Like how you have a little story to tell of each one. Each one so appropriate for the recipient.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hi Maria, ich bin zurück aus dem Urlaub und sehe hier gleich so viele schöne Werke. Alle sind sie klasse! Warst richtig fleißig.
    LG Carola

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaarten Maria, zoals we van jouw altijd te zien krijgen!!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Awesome cards, and each so special for the people they were made for.
    Yvonne xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. All three of your cards are fabulous, Mary! You put so much thought about each person into them. Each one is completely unique to the recipient, and I'm certain they will be cherished both now and in years to come.
    Hugs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh wat prachtige kaarten Maria, en zo passend voor elke jarige, super ! Elke kaart is een kunstwerk op zich ! Geniet van de zomer op je eigen, rustige manier ! Groetjes, Enny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Geweldige kaarten, stuk voor stuk erg knap gemaakt! Hier is het nu ook vakantie, leuke dingen op de planning en ook ik ga niet naar het buitenland :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zo fijn dat je hen allemaal zo'n mooie persoonlijke kaart geeft. Dat wordt erg gewaardeerd denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi hoi Maria,
    wat een geweldig mooie kaarten heb je weer gemaakt, ik ben altijd onder de indruk van het detail wat je eraan geeft, heel mooi gemaakt!!!!
    Ook onderstaand kaartje met ballonnen vind ik erg mooi!
    Liefs van Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Drie prachtige kaarten! Kan me voorstellen dat daar naar uitgekeken word; ze zijn zo persoonlijk en mooi! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een gave kaarten heb je gemaakt. Ziet er geweldig uit. prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Maria, wat zijn ze leuk, stuk voor stuk!!!
    Prachtig van kleur!!
    Heb je die vissen zelf getekend of zijn het stempels?? Mijn kleinzoon is gek van vissen.
    Hoe dan ook, ik vind ze geweldig!
    Wij gaan al jaren niet op vakantie, dus hier geen vakantiestress, alleen lekker doen wat we leuk vinden.
    Het weer speelt daar toch wel een belangrijke factor in.
    Wens jou en je man een heerlijke rustige thuisvakantie.
    Groetjes Gery

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de vissen zijn stempels hoor Gery , de grote is er eentje van stampinback, de oranje visjes zijn van Ryn, en de blauwe zijn van CB, de katten zijn van Tim Holz, je ziet alles is te combineren!!

      Verwijderen
  18. Dit zijn weer prachtige kaarten Maria! En die persoonlijke toets maakt ze extra speciaal!
    grtjs,
    Yvette

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw Maria, je lijkt jezelf steeds te overtreffen wat een gave kaarten zeg. Chapeau!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Amazing work Maria, I love your masculine cards especially the one for your Brother!! Thank you for your very kind comments on my blog, you are a sweetie :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een prachtige kaarten en alle jarige alsnog gefeliciteerd. Ik ga uitgebreid rondkijken wat je allemaal gemaakt hebt. op de camping was de blog bijhouden haast niet te doen. Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Geniale Karten, liebe Maria.

    Viele liebe Grüße
    von Anke

    BeantwoordenVerwijderen