translation

vrijdag 9 maart 2012

CANDY TIME!!!!

't ja het moest ervan komen, ik heb ook zin om eens iets weg te geven , en dit omdat ik dit jaar nog geen 60 wordt maar 59!!! Ik voel me dus nog ne jonge vijftiger, en dat moet gevierd worden!! Natuurlijk ga ik niet zomaar iets weggeven, niks voor niks is toch het spreekwoord tegenwoordig nietwaar??
Dus ik ga hier een challange aan verbinden, ik vraag jullie
1) een verjaardagkaartje ,label, of ATC te maken voor mij!!! en die voor 9 mei 2012 ( op deze datum verjaar ik) naar mij op te sturen!! Om mijn adres te kennen mogen jullie me altijd mailen mariabellekens@live.be

2) 't ja de candy wordt alleen verloot onder mijn volgers, dus als verplichting, volger worden!!!

Ik hoop echt dat dit niet teveel gevraagd is, en hoop echt dat jullie allemaal mee doen, 't is niet dat ik geen verjaardagskaarten krijg, maar ik zou zo graag eens zelf gemaakte verjaardagskaarten krijgen!!!( wat ben ik zielig)
Opgelet!!!
  ik ga één artikel  per ontvangen kaartje weggeven , dit wel met een maximum van 25 stuks; dus hoe meer inzendingen hoe groter de candy voor de winnaar!!! Dus men zegge het voort!!!

Sorry Gery, ik heb je reactie per ongeluk gewist, maar hier boven kan je mijn e-mail adres vinden, en als je even een berichtje schrijft dat je wil meedoen geef ik je graag mijn adres om een echte kaart te krijgen natuurlijk!!! Ik had dit bericht in concept gezet zonder dat ik het wist en was terug begonnen een bericht in te typen , maar door de emoties (grrr, weer iets verkeerd gedaan) was ik mijn e-mail adres vergeten, sorry!!!

Groetjes

Maria

4 opmerkingen:

 1. Hallo Maria, wat een leuk idee! Enne ik beloof niets maar ga het zeker proberen!lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je berichtje gelezen hoor.
  Ga zeker mn best doen.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo,
  wat een leuke candy!!! en nog dank je wel voor je reactie op mijn blog met mijn schudkaart. maar ik kon niet op je blog komen, nooit gezien dat je twee blogs hebt waarvan 1 niets op staat. en die heb ik toen aan geklikt, en weer weg geklikt omdat ik niets zag. maar goed, ik heb nu een rondje op je blog kunnen kijken maar wat maak jij daar voor leuke bijzondere kaarten!! wauw.
  mooie technieken in kleur en stempels. prachtig!
  en dan kom ik langs je candy.....mooie candy.
  een kaart sturen....erg leuk....maar als ik zie wat voor kaarten jij maakt, oei, moeilijke opdracht....ik ga het proberen.
  je ziet mijn mailtje wel komen.
  groetjes Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke manier van een candy weg geven.
  Was aan het surfen en kwam plotseling op je blog terecht.
  Je maakt schitterende creaties.
  Natuurlijk wil ik mee doen en je een kaartje sturen.

  BeantwoordenVerwijderen