translation

zaterdag 3 maart 2012

Vriendschap


Terug een kaartje voor en na het bewerken met een gelly pen, ik gebruik die pen misschien een beetje teveel, wat vinden jullie?

6 opmerkingen:

 1. Als ik eerlijk ben, vind ik het met de gelly pen mooier! De veren komen veel beter naar voren zo. Heb beide even vergroot en toen heen en weer geschwitched om het beter te kunnen beoordelen. Al met al vind ik het een hele mooie kaart in mooie kleuren.
  Ik vind de vrouw ook zo'n leuk stempel. (hebberig???), maar ik moet even rustig aan doen met kopen :(
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja , Gerry , ik ken dat, ik ben zo'n beetje verslaafd aan stempels kopen, maar heb nu ook besloten het iets rustiger aan te doen, ( tot ik weer de stempel van mijn leven zie!!!) Binnenkort zal ik een candy weggeven voor mijn verjaardag waar deze stempel ook deel van zal uitmaken, voor hem te kunnen verwerven zal ik later de gegevens op mijn blog zetten , misschien voor jou???)

  Lieve groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie kaart is dit Maria.
  Vind hem zowel voor als na gebruik van de gelpen mooi.
  Zou echt geen keuze kunnen maken.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Maria, ja , dat vind ik ook, vind ze allebei mooi, ze hebben allebei iets en super mooie kleuren, geweldige kaart, kan niet anders zeggen.
  groetjes Bennarda (Ballie)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Maria....ohhhh wat heb je een mooi geheel gemaakt rondom de prikkelbare dame!! En mijn voorkeur gaat uit naar de kaart mét gellypen...lijkt allemaal net iets meer te spreken...
  Prachtig resultaat in zijn geheel!

  groetjes en een fijne zondag, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. That is really spring feeling and so stylish, fabulous card!

  BeantwoordenVerwijderen