translation

zondag 15 april 2012

De vlinderfeeHallo Dames,  allemaal goed genoten van een weekendje Zeist, hoop ik, teveel geld opgedaan natuurlijk aan vele goedgekozen stempels en andere waar je nu al spijt van hebt, allée met andere woorden ik hoop dat jullie allemaal een vruchtbaar weekend hebt gehad en er ten volle hebt van genoten, ik heb dit wel gedaan, zaterdag zijn mijn man en ik naar Zeist afgereisd en hebben daar genoten van onze Hobby, ik ben gaan shoppen op het event en hij is Zeist gaan verkennen met de fiets, gelukkig viel het weer nogal mee!!!
Vandaag reeds een kaartje gemaakt van een nieuwe stempel die ik reeds lang in mijn bezit wou hebben, de vlinderfee van Sweet Pea stamps, de achtergrond heb ik weer rechtstreeks op cardstock gemaakt, ditmaal met perfect medium en perfect Pearls goud, gemat met witte cardstock, nogmaals op design papier gemat ,  het paste allemaal bij deze kaart, De Fee werd ingekleurd met copics, en afgewerkt met distress inkt.

Groetjes
Maria

9 opmerkingen:

 1. Leuk te horen, dat je het naar je zin hebt gehad in Zeist. Door verschillende omstandigheden ga ik niet, dus lees ik alle verslagen van iedereen graag. Geniet ik toch een beetje mee.
  Je hebt een lieve fairy gekocht hoor en daar een mooie kaart mee gemaakt.
  Wens je veel speelplezier met je nieuwe spulletjes. Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je zo genoten hebt in Zeist!
  Dit is in ieder geval een mooie kaart met je nieuwe stempel.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie dat jij genoten en veel gekocht hebt in Zeist. Ik ben niet geweest. Jouw kaart is heel mooi geworden. Prachtige stempel. Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hello Maria, Gorgeous fairy card ! She is so beautiful and with great coloring ! The butterflies look great with her ! I heard from family members that live in the Netherlands that the Zeist show was a great place to be ! Enjoy your new stamps ! Warm Greetings, Shirley x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Maria, mooie stempel heb je gekocht, je hebt er een mooie kaart van gemaakt, leuk he werken met nieuwe materialen.
  groetjes Josje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was für eine schöne Elfen-Karte, liebe Maria.
  So fein und zart.

  Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super mooi kaartje weer Marja! En ik lees dat je genoten hebt in Zeist. Heel veel plezier alvast met de niuewe spulletjes maar dat komt vast goed.
  Liefs Kizzy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Maria, wat ben je weer lekker bezig geweest! En toch in Zeist geweest, wat jammer dat ik je niet ben tegen gekomen...wie weet volgend jaar dan maar?
  Geniet maar lekker na van je dagje Zeist, maar dat zal vast lukken.

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen