translation

zondag 15 juli 2012

Cute + ART

Nog een verjaardagskaart voor een collega van het werk die morgen jarig is, ik ben altijd zenuwachtig om voor haar iets te maken want onze goesting in kaarten ligt heel verschillend,natuurlijk wil ik wel mijn ding doen, maar ik weet dat ze van magnoliatjes houdt en van hartjes,dus hier is mijn kaartje een beetje combinatie, cute-art, ik heb hier wel van genoten om dit te maken moet ik zeggen, vroeger maakte ik altijd cute, en nu vind ik het zo spannend om achtergronden te maken ; dus de combinatie vond ik wel schitterend om te doen!!! Terug met Velum en papier het kaartje , de transparantie van het Velum zorgt voor een speciaal sfeertje , Niet?? Groetjes Maria

9 opmerkingen:

 1. nou dat ziet er mooi uit, die kleuren blauw en bruin vind ik schitterend en het de combinatie van cute met een mooie achtergrond werkt fantastisch hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit leuk geworden, Maria.
  Knap hoor om 2 stijlen te combineren en dat is je goed gelukt.
  Ik zou wel blij worden van zo'n kaartje in die mooie kleurencombinatie en ik hoop, dat jou collega ook waardeert, dat je rekening met haar wensen hebt gehouden.
  In ieder geval super gedaan.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig werk Maria. En de kleuren zijn weer zo gaaf.
  groetjes marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk geworden Maria en mooi om te zien hoe je twee stijlen hebt gecombineerd.
  Zal zeker in de smaak vallen bij je collega.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is die achtergrond weer prachtig, net als de binnenkant Maria...alleeeeennnn en daar kun jij niets aan doen hihi, ben ik allergisch voor de magnolia typetjes.
  Alles er omheen, vind ik heerlijk om te bekijken en van te genieten!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry Alie, maar zo ben ik begonnen, ik heb nog veel magnolia's liggen en ik ben ook van stijl veranderd omdat iedereen daar mee werkte , maar dit vond ik wel eens origineel, magnolia in een gestempeld milieu .

   Groetjes
   Maria

   Verwijderen
 6. Hi Maria, your inking/stamping & colours are all beautiful. It's so different to see the Magnolia girl on one of your creations, but you combined the two tastes very well. I think it's sweet that you were thinking of your colleque tastes. She is lucky to receive such a special card. Have a great week, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gewoon weer geweldig, je achtergrond! ... alhoewel ik het wel met Alie eens ben, ik hou niet zo van cute, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak!

  BeantwoordenVerwijderen