translation

zaterdag 14 juli 2012

Summer-dream

Keek juist naar de blog van Yvonne, en zag dat ze ook voor de eerste maal een meisje in haar ART journaal getekend heeft, daar ik enkele dagen geleden ook een meisje ,in mijn boek had getekend,maar niet durfde tonen heb ik nu toch de moed gevonden om dit toch te doen!! Ik weet dat ik geen teken talent ben, en ik heb wel ergens op een blog ongeveer dezelfde tekeningen gezien, maar ik heb toch getracht de tekening naar mijn eigen hand te zetten, laat ons zeggen dat ik aan primitieve kunst doe, Ik vond het zo stoer van Yvonne dat ze met haar eerste tekening durfde showen dat ik het dus nu ook doe, Groetjes Maria

5 opmerkingen:

 1. Ik las ook net het blog van Yvonne, en daarmee jouw reactie, en dacht, toch eens kijken of die Maria nu toch heeft gewaagd om .....
  Ja dus! En dat je dat niet durfde te doen, dat is volkomen onterecht hoor. Wat een prachtige tekening heb je gemaakt zeg! De kleuren, layout, hele indeling van je pagina, helemaal goed!
  Dus graag ook je volgende pagina laten zien hè?! Want deze is echt heel knap hoor!
  Groetjes van Yvon (ja, ik heet ook zo, maar weer een andere dan de eerder genoemde Yvonne)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Maria,
  knap werk....heel goed om dit te laten zien. hier hoef je echt niet voor te schamen. prachtige kleuren. mooi getekend, prachtige tulpen.
  ja...alles is heel mooi gedaan. maar één klein vraagje, is het de bedoeling dat het meisje dromerig of verdrietig kijkt?
  ik ben er wel blij mee dat je dit toch hebt laten zien. dank je wel.
  ik was wel een klein beetje nieuwsgierig naar. (:
  veel succes.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi getekend Maria ,vind het echt heel knap ,want ik denk dat het neit meevalt om zoiets te doen.
  Heel goed dat je hebt laten zien ,het is echt prachtig.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jouw summerdream is erg mooi getekend hoor, iedereen heeft zn eigen stijl!!

  BeantwoordenVerwijderen