translation

maandag 17 september 2012

Dank je wel Dora,

En wat kreeg ik van morgen in mijn brievenbus, jawel hoor, een prachtige zomaar kaart van Dora, als bedank voor mijn verjaardagskaart aan haar adres, zo blijven we wel bezig hé meisje, maar ik vind het oké hoor!!! Heel mooi getekend (ik veronderstel dat dit getekend is!!?? en mooi ingekleurd, ze staat alvast op mijn schoorsteenmantel te pronken om te bewonderen, en dan die afdrukjes van je tekeningen, zal ik zeker gebruiken hoor, kijk maar uit , als ik de geschikte entourage voor je tekeningen heb gevonden komen ze op mijn blog te staan!!!Hartelijk dank hiervoor!! Groetjes en een dikke knuffel Maria

8 opmerkingen:

 1. hoi Maria,
  wat leuk dat je hebt ontvangen.
  de kaartafbeelding is gemaakt van een stempel.
  en de andere afbeeldingen die je zelf kan inkleuren heb ik inderdaad getekend. jij gaf aan dat je het niet kon uitprinten......dan maar even op deze manier.
  veel succes...ben benieuwd.
  en graag gedaan.
  groetjes Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart heb je gekregen Maria! Wat attent...maar wat kan Dora (ken haar niet) prachtige tekeningen maken zeg! Heel veel plezier ermee :-)

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow je hebt een leuke kaart ontvangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief en attent van Dora, Maria. Erg mooi en prachtige tekeningen
  groetjes Marja
  (marjascreativity)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie kaart en tekeningen die je gehad hebt Maria

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk seg! Nu mocht jij op je beurt ook eens stoefen met gekregen goodies, hehe =D Veel plezier ermee! mooie tekeningen seg, getalenteerde vriendin heb je!

  BeantwoordenVerwijderen