translation

vrijdag 9 november 2012

Mijn eerste kunstwerk!!! De zeeman!!

Gisteren heb ik bij de Pipoos in Antwerpen, voor het eerst een kunstwerk (3D canvas ) met textiel verharder gemaakt, het was echt heel plezant!! Eerst had ik het gelaat donder paars gemaakt, maar toen ik thuis kwam en het doek tegen de muur plaatste was alles een beetje te paars, dus vlug terug naar de Pipoos (Sint Niklaas) voor een grijs kleurtje en ik ben uiteindelijk zeer tevreden over mijn werkstuk, bedankt An voor deze fantastische workshop!!!Zie voor meer inlichtingen http://anverschueren.wordpress.com Ja, paars, een beetje een heftige kleur maar goed passend in ons interieur, dat voornamelijk beige , perzik, bruin en paars is, raar maar toch mooi!!! Groetjes Maria

7 opmerkingen:

 1. Wow This is a wonderful piece of art Maria.
  I love it a lot.
  Greetings
  Felicie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow dit is echt schitterend!!! prachtige kleur ook! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Maria,

  tis tof geworden he. Een beetje 'mystical' in die paarstinten. Gedurfd maar tvalt heel goed uit vind ik. Het hoofdje steekt goed af. Ik ben blij dat je tevreden bent met je resultaat. (dat laadt mijn batterijkes ook op ;-)) Ist ok dat ik de fotokes download en ook op mijn blog zet? Ik noteer je inschrijving voor januari.

  groetjes!

  An

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk mag je die foto's downloaden ik ben zelf vereerd!!! En ik kom zeker ook in Januari een workshop volgen , heel graag zelfs!!

   Groetjes
   Maria

   Verwijderen