translation

zondag 7 april 2013

Eertste deel van mijn verslag!!! : gespot op het Event!!

Ja voor mij is het voorbij, "mijn Event" 2013, Prachtig Event, vooral omdat ik dit jaar heel wat van mijn lieve blogvriendinnetjes persoonlijk heb kunnen ontmoeten, en even een praatje heb kunnen maken met hen!! Zaterdag was het super druk, iedereen wilde wellicht zaterdag komen , dit maakte het natuurlijk moeilijk om de workshops mee te doen, dus zaterdag 3 en zondag 4 maar daarover morgen meer als ik een beetje heb geslapen, want dat is namelijk mijn probleem, de eerste dag op hotel kan ik de slaap niet vatten, al kan ik niets negatiefs vertellen over het Hotel het was super, mooie slaapkamer, lekkere bedden, mooie regendouche, propertjes, en lekker eten, wat moet een mens meer hebben!!?? Het was zeker een geslaagd verblijf!!!

Ik heb dus enkele foto's genomen, ik wil die wel met iedereen delen ik hoop dat niemand daar enig bezwaar tegen heeft, degenen die hun foto niet bij mij op de blog willen zien, gelieve een seintje te geven dan zal ik hem ogenblikkelijk laten verdwijnen!!druk , druk , druk, dus dit is zaterdag, je kon echt over de koppen lopen!!!Godelieve en (?) sorry naam even vergeten,wie help me even?? Vlijtig en vol ongeduld aan het wachten tot de workshop begint, ondertussen had ik ook Katrien en Enny al gezien, maar vergeten om een foto te nemen, puur van't verschieten, dat je in zo'n hoop mensen toch mensen kan tegenkomen en herkennen die je pas 1 keer of nooit (enkel op foto) hebt ontmoet, sorry dames volgende keer komen jullie zeker in mijn verslag, als ik jullie nog eens tegen kom!!!De " Godelieve" van stamping Mathilda" ze was samen met Anneke, maar spijtig genoeg geen foto gemaakt!!In het geniep " Yvonne gefotografeerd !!! Of had ze het door????Fienneke, daar komt weer iets mooi's uit voort, je zal wel zien, zie wat een concentratie!!!!
In de mooie slaapkamer van het hotel,direct wanorde, zoals jullie zien!!!En Daniel zag dat het goed was!!!!Dan naar de eetzaal maar onderweg nog even een ritje met "black Beauty"En dan lekker eten met een goed glas wijn !!!Gespot in de eetzaal!! Mariëtte !!en Janny, die eindelijk een "gezicht" krijgt, dank je wel Janny om U bekend te maken!!!

Gezellig bij elkaar , en maar tetteren, of hoe zeg je dat in Nederland!!??Mariëtte en Bianca, aan de wijn??( sorry dames maar ik zie 2 flessen , zijn ze half vol, of zijn ze half leeg!!???)


Der zijn der nog waarbij het smaakt!!!En na een goede maaltijd en enkele glaasjes wijn even een kleine pauze want het heeft gesmaakt en het doet deugt zie maar naar zijn blozende wangen!!En s' avonds begint de show "Who the fuck is that!!!"En gezellig bij een glaasje (weer??))begint een moeilijke karwei, nl de "Kwis" De uitslag laten we in het midden, daar heeft niemand zaken mee!! Maar onze tafel was voortreffelijk!!!We waren bijna zo goed als onze kaartjes!!!Ja we zijn in vorm en we zijn der graag bij!!!Na deze zware verstandelijke inspanning , kregen we zware hoofdpijn, en gingen we graag naar ons bedje!!!

En dan zondag , veel minder druk, maar weer vergeten een sfeerbeeld te schetsen met de camera, enkel het laatste uur Alie , gespot, vlak bij Marja, dus nog even een plaatje van de beide dames en daarna Miranda ook nog vlug gefotografeerd , de inspiratie bron van 2010, waarmee alles begon!!!Afscheid van twee drukke ijverige , werkende dames, die denkelijk ook moe en tevreden zullen naar huis kunnen gaan!!!

Der zijn nog veel andere toffe dames die ik tegen kwam maar spijtig genoeg vergeten te fotograferen, zoals Angela, (sorry, had graag met haar op de foto gestaan, vergeten!!) Hermine kreeg voor mij ook eindelijk een gezicht (plaatje vergeten te nemen!!)enEllie,( sorry , ik heb je ATCtje nog steeds bijgehouden maar dat komt wel goed met de post) en nog zoveel andere dames , en der zijn der ook nog een pak die ik denkelijk gewoon voorbij gelopen ben, Dora waar zat jij?? En Petra heel het Event heb ik met onze skinny swap rondgelopen, waar was jij???

Zo dit was mijn fotoverslag voor mijn Event 2013!!! Ik hoop dat ik jullie hiermee de toffe sfeer heb kunnen weergeven, van een geslaagd Event!!!Moe en tevreden en met een lege beurs zijn we goed thuisgekomen!!
Langs deze weg wil ik ook mijn dank betuigen aan al de mensen die mij een heel fijn weekend hebben bezorgt, vooral ook Angela en haar team die dit voor mij hebben mogelijk gemaakt!!! Maar ook al de mensen die me werkelijk fantastisch ontvingen!!!

Groetjes

Maria
21 opmerkingen:

 1. Leuk om op afstand mee te kunnen genieten! Bedankt Maria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Maria, leuk om je nu live ontmoet te hebben!
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, ha, dat ziet er gezellig uit...leuk verslag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een energie had je nog over Maria, om verslag te doen! Wel een leuk verslag in beeld en woord!
  Vond het erg leuk, dat we elkaar toch ontmoet hebben, al was het bijna aan het einde van de beurs :-)
  Geniet lekker na en vooral: slaap lekker vannacht!

  Hartelijke groet, ook aan je echtgenoot, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Maria ! Looks like a great event and nice you met so many blogger friends! Wonderful! Enjoy your new purchases:) Greetings, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kunt wel zien dat je genoten hebt wat een plezier ,hopelijk kan ik het volgend jaar dat ook mee beleven.
  Slaap wel voor vannacht
  Groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jullie zijn weer goed en veilig thuisgekomen, en wat een hoop leuke foto's waar vooral te zien is hoe je hebt genoten. Heerlijk Maria!
  Uuuuuh, wie zie ik daar nu rondlopen????? Nee hoor, ik had echt niets in de gaten, ha ha!
  Ontzettend leuk om elkaar na ons mailen en iets toesturen, elkaar nu ook "live" te hebben ontmoet!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. looks like it was a wonderful event!
  thank you for the photos!

  xxx Susi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja de beurs was geweldig ik kan mij voorstellen dat je moe was. Maar ik vond de beurs wel heel erg leuk. Jammer dat ik je niet gezien heb. Ik was er zaterdag. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi Maria,
  helaas ben ik je vandaag niet tegengekomen. als ik de foto's zie....heb je er veel van genoten.
  wat gaan die dagen weer toch snel voorbij. en je bent veilig thuis gekomen.....nu nog na genieten, denk ik.
  hopelijk heb je aantal workshopjes kunnen volgen.
  fijne avond verder.
  groetjes Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toll, Maria, was du alles erlebt hast.
  Ich wäre gerne dabei gewesen.

  Liebe Grüße von Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je de foto's met ons wilde delen. Ik ben je zondag vast wel tegen gekomen maar, je niet herkend. Jammer. Wie weet volgend jaar.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hey Maria, wow zo te zien heb je je prima vermaakt en wat leuk dat je zoveel bekenden hebt gezien.
  Ik was er zaterdag maar ben je niet tegengekomen, maar het was ook best druk. Gezellige week verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. super leuk, zo was ik er ook een beetje bij, zag inderdaad veel bekende tegenkomen, de bovenste dame, korte zwarte haren is Audrey, die die workshop geeft ☺ leuk meid, en dat je genoten hebt kun je goed zien!! En ook nog je eigen ventje mee, wat wil je meer een echt weekend op stap!! Super leuk... ohjaaaa. tetteren, klopt !! ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik zie nu op de eerste foto mijn buurvrouw, daar zou ik mee gereist zijn, dus een beetje heb je mij ook op de foto hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dank je wel voor je prachtig verslag, zo kan ik ook even meegenieten.
  Prachtige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke dingen gescoord op het event, ik was er zaterdag ook maar heb je ook niet gezien. Het was weer erg gezellig

  groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Maria,
  Volgend jaar probeer ik zeker te gaan ! Je hebt er blijkbaar van genoten.
  Bedankt voor het verslag ! Tot hoors
  Laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Maria,

  Ik vond het erg leuk om je te ontmoeten te samen met jouw man. Wat hebben we genoten en gelachen.
  De ATC's heb je nog te goed, maar dat komt wel met de workshop in mei. Ook weer iets leuks om naar uit te kijken!

  Groetjes van 1 van die zotte meiden
  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Looks like a great event, and a lot of fun on the trip!
  Alison x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat heb je een super leuk verslag geschreven Maria en wat zijn de foto's leuk geworden.
  Vond het super om je in het echt te hebben leren kennen en wat was het gezellig he.
  Hopelijk zien we elkaar volgend jaar ook weer.
  Doe ook de groetjes aan je man .
  Lieve groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen