translation

donderdag 19 september 2013

Bedankt MIRANDA!!!!

Ja dankt zij de fantastische uitleg van Miranda Degeneers ben ik er in geslaagd met Pan Pastels een behoorlijk resultaat op mijn kaart te zetten,  ik had bij doeading enkele weken geleden de basis cursus Pan Pastels aangeleerd, maar een basis cursus geeft me zo wat de kriebels, en ik weet je moet  aan de basis beginnen ,(dus ook bedankt voor de cursus , hij was ook heel leerrijk!!) maar ik heb dan iets van ja ik ken nu de basis en wat nu, de basis volstaat gewoon niet , ik wil meer en vlug , anders gaat mijn aandacht al vlug naar andere produkten daar ik mooi resultaat wil voor mijn kaarten, en gelukkig heeft PAN PASTEL een goede aanwinst met Miranda Degeneers, zij legt op de PanPastel-blog stap voor stap uit hoe je een fantastisch resultaat kan bereiken met Panpastels, dus HEEL HARTELIJK BEDANKT MIRANDA , hier dus twee kerstkaartjes volgens de methode die Miranda heel mooi demonstreert en na frustratie, ben ik nu helemaal gewonnen voor PANPASTELS!!! Wil je der ook meer van weten ga dan vlug naar Mir'acle ART Inspirations , waar je wordt doorverwezen naar de Panpastel Blog, kijk maar op mijn rechter side-board daar vind je de blog!!!Mijn creaties zijn nog wat soberder van kleur want ik heb nog niet zoveel kleurtjes,das voor later!!!

Hartelijk welkom , aan mijn nieuwe volgers en bedankt voor jullie lieve commentaren het doet altijd deugt te weten dat mensen mijn werkjes komen bekijken en waarderen!!!

Groetjes
Maria


18 opmerkingen:

 1. So pretty. Love the colors you've used, I'm intrigued to check out this technique - it's new to me.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. How lovely to spotlight your image in this manner, Maria! The golden theme is quite pretty and peaceful, to bring on the element of "magic" in Nature. Very pretty! hugs, de

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a beautiful and delicate Christmas card! Love it. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie kerstkaarten zijn dit!
  Groetjes, Magali.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zie er idd erg mooi uit, je maakt me nieuwsgierig...ik ga eens even een kijkje nemen op het blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kerstkaarten Maria!! Hierdoor krijg ik zin om mijn Pan Pastels boven te halen!
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Graag gedaan Maria en ik vind het heerlijk om te zien dat je er nu echt van kan gaan genieten, want het is zulk fijn materiaal! Je kerstkaarten zijn mooi geworden! En bedankt voor je complimenten, ik vind het nog steeds fijn dat ik je kan inspireren, eerst om te beginnen met het stempelen en nu de Pan Pastels! In oktober komt er weer een met een stap voor stap!
  warme groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er erg mooi uit, dat wordt vast nog veel mooier als je er nog veel meer mee gaat werken, en het is al zo mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wonderful cards Maria, all of them! Must check out those instructions because I am really impressed with what you have done here!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. You certainly have achieved a beautiful effect with the PPs, Maria - gorgeous work.
  Alison x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi Maria, you created a beautiful Christmas card with the Pan Pastel technique as explained by Miranda. I also want to try it ! Miranda is a great source of inspiration.... I see more Pan Pastels in your shopping ! Warm Greetings, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit ziet er mooi uit, Maria!
  Het kantmotief in de rechterbovenhoek vind ik schitterend!
  Je beide kaarten in deze techniek zien er goed uit, dus ik zou zo zeggen: Öp naar de volgende kleuren!"
  Fijn weekend en groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het zijn schitterende kerstkaarten geworden met de Pan Pastels!! Het is uitstekend geslaagd met de tutorial van Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi gedaan. Het ziet er spannend uit doordat jij het
  midden licht hebt gelaten. Super.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw Maria, wat prachtige kaarten !! Ja, Miranda is super hé !! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 16. WOW WOW WOW unglaublich schön *schwärm*

  LG
  Anke

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.