translation

dinsdag 15 oktober 2013

Vlekkenkampioen!!!







Ik ben een echte vlekken kampioen, als ik wil werken op een witte kaart slaag ik steeds in alles te verknoeien door ergens toch een vlek te maken, daar men handen altijd vol inkt hangen ( ik hoop dat ik niet de enige ben!!) maar geen nood ergens las ik  (weet niet meer waar , sorry!!) dat het in is om met vlekken te werken, ideaal toch!!!!????  Hier dus mijn bijdrage in het gestructureerd vlekken maken,  ik hoop dat jullie ze leuk vinden, ik kon me helemaal laten gaan zonder me zorgen te maken over eventueel een vlekje, der kwamen er achteraf toch heel wat bij!!!
Eerst stempelde ik de hartjes (3 kleuren versa fine, dezelfde als vorige kaarten) spoot ze een beetje nat met een verstuiver, hier en daar het overtollige water af deppen met een keukenpapiertje,  de bloemen of vlinders gestempeld met versafine  en ingekleurd met distress inkten (zie vorige kaarten), ik had de inkt om in te kleuren op mijn matje (sorry even de naam vergeten) gedrukt  en na het inkleuren, terwijl er nog wat water aan toe gevoegd was met een vlekken stempel (hero arts) goed door gegaan op de verschillende kleuren en hier en daar afgedrukt op mijn toch nog witte kaart, niet te hard drukken anders wordt het helemaal miezerig , tekstje der op en klaar zijn wij!!! De kaarten zijn 30 cm lang en 10 cm breed , zo heb je eens kaarten die langs voor en achter bedrukt zijn, goed hé!!!

Zo ik hoop dat jullie hier wat aan hebben!!!Tot de volgende keer maar weer!!!

Groetjes
Maria

29 opmerkingen:

  1. Hey Maria, je bent niet alleen hoor, ik ben ook zo'n "vlekkenkampioen" !! :)))) Maar jouw kaarten zijn heel mooi hoor, dat heet 'van de nood een deugd maken' hé ! Groetjes Enny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende kaarten!! Verbazingwekkend zoals jij met vlekken weet om te gaan!! Bij mij belandt ook regelmatig wat in de prullenbak met vlekken erop.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi Maria, these are again beautiful. I like the vibrant colours and the watery stamping & staining is fantastic! Have a wonderful day, Shirleyx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ikvind ze prachtig. Had je niets gezegd over die vlekken, was het waarschijnlijk niemand opgevallen. Het lijkt heel natuurlijk. Die met de vlinders vind ik helemaal super.

    Groetjes Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Neen op deze kaart zat geen vlek hoor, dit heb ik echt moedwillig aangebracht, nu ik vlekken ging maken, wilde de vlekken niet vanzelf lukken en heb ik ze een handje geholpen!!!

      Groetjes
      Maria

      Verwijderen
  5. Wie wunderschön deine Kreationen wieder sind...
    Es sieht so schön aus, die Farben, die Szenen mit den Schmetterlingen. Ich bin ganz hin und weg :-)

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh Maria wat zijn ze weer mooi en die kleuren prachtig echt super.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahahaha, ja hoor ik herken het en je hebt het goed opgelost, mooie combi die rozen en die hartjes van Stampotique daarbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja, dit is zóóó leuk! Spelen met vlekken, heel mooi uitgewerkt en wat een prachtige roos!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wonderful bright cards Maria and what a great idea just not to worry about spots! I have the same problem as no doubt many others do too, and this way it all just becomes part of the artistic process and the end result looks really cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik hou wel van vlekjes en zeker zoals jij ze hier op deze kunstwerkjes hebt verwerkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je toch weer prachtige kaarten gemaakt, ook de kaarten van je vorige post zijn geweldig !

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie "vlekkjeskaarten" Maria! Tof dat ook de achterzijde meegestempeld is.
    Zo is de kaart meteen volledig en perfect afgewerkt!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wonderful creatiions love the butterflies and the watercolor look.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. So pretty! Lovely colours and great combinations of stamps, fab! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. haha heel herkenbaar, maar ze zien er prachtig uit met de gemaakte vlekken!
    En wat zijn die bloemen mooi ingekleurd!
    Groetejs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoe herkenbaar die vlekken op een witte ondergrond, ook voor mij is wit heel vaak een ramp Maria. Jij hebt het echter mooi en creatief opgelost: wat een heerlijke kaarten, mooi bestempeld, prachtige kleuren en te gekken vlekken, die er helemaal bijpassen!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Bijzonder creatief en heel heel erg mooi!! Haha, die vlekken, ja.... als ik met inkt werk ook wel eens, zeker met alcohol inkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Via marjan kwamen wij bij jou terecht..en wij zijn dol op al die vlekken hihi je hebt echt prachtige kaartjes gemaakt! wij gaan nog lekker even verder koekeloeren op je blog :)

    Lieve groetjes,, De hobby droom

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Schitterend! Van welk merk is die prachtige roos? Ja, vlekken zijn soms ook happy accidents...(ps, als je het hier op de blog beantwoord zoals je boven hebt gedaan bij Marlies, zal ze het niet lezen. Bij mij kun je in je mail programma gewoon op beantwoorden drukken, ik heb mijn e-mail adres gekoppeld aan mijn yahoo-account) DANK!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Dat is echt ideaal, zeer mooie creaties!!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Supermooie kaarten Maria! En ja, je verhaal is zo herkenbaar!! En ongewenste vlekjes komen meestal maar op het einde wanneer de kaart zo goed als af is hé.
    In elk geval deze vlekkenkaarten vind ik zéér mooi! Die zullen vast en zeker leuk geweest zijn om te maken!
    Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Das wunderbare Zusammenspiel von Farben und Stempeln ergibt auch hier bezaubernd schöne Ergebnisse; das sind großartige Karten, liebe Maria!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ze zien er supermooi fleurig uit.

    groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wahnsinnig schön, liebe Maria. Die Blumen und die Schmetterlinge schauen zauberhaft aus.

    Herzliche Grüße
    von Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Deze kaarten zijn geweldig mooi van kleur, Maria. Ik ben helemaal weg van de laatste twee, want dat rozenstempel heeft mij wel veroverd.
    Wat vind ik die mooi!!! (ja, ja, ik zei het al eerder).
    Het probleem met de vingerafdrukken en vlekken is heeeel herkenbaar, maar express vlekken stempel is nieuw voor mij, maar zou ook een goede oplossing kunnen zijn. Ik stempel over de vlek vaak nog iets extra's :-))
    Groetjes Gery

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Love the watercoloury stamping - what a fabulous inky look!
    Alison xx

    BeantwoordenVerwijderen