translation

woensdag 8 januari 2014

Art Journal!!!
 Mijn eerste  pagina, met verf gespeeld , niet evident voor mij, ik werk normaal met inkten, ik ben helemaal uit mijn comfort zone getreden!!!Beschrijving van de tweed pagina  :  De sterren ondergrond heb ik gemaakt met textuur pasta en zwarte verf die ik onder de pasta heb gemengd zodat een gedeelte grijs werd en een ander  deel zwart, daar over heb ik hier en daar goud en coper embossingpoeder  en shabby white embossing enamel van Stampendous gestrooid en dit alles verhit met een heat-tool in het echte krijg je dan een fonkelend geheel , net een echte sterren hemel, daarna het witte gedeelte met twee soorten  bruin distress gekleurd het geheel met water bestoven en weer  hier en daar bestrooid met de voorgenoemde embossingspoeders en weer gedroogd met de heat tool, en toen dacht ik wat nu?? enkele sterren uitgesneden en opnieuw textuurpasta nu met gouden toververf (kinderverf gekocht in Nederland) en de sterren hiermee volledig ingesmeerd daarna weer met goud , koper en Shabby white enamel bestrooid en alles met heat-tool bewerkt, de gouden toververf begint te leven als je die met de heat-tool bewerk en geeft een fantastisch effect!! op een van de sterren wat lijn gedaan en de twee diamantjes op gekleefd!!(hm, fonkelende steentjes overal te koop!!)Op de grote ster werd ook wat van die zwarte pasta gebruikt!!! Tekst gestempeld en rond de tekst uitgesneden en verhoogd op gekleefd!! Zo ik hoop dat jullie wat hebben aan deze beschrijving, in het echt fonkelt mijn pagina enorm maar ja dat kan je natuurlijk op foto minder duidelijk laten zien!!!Ik ben aan een nieuw art journal begonnen , al is het niet helemaal mijn ding, maar aangezien  ik al veel kaartjes heb gemaakt  vind ik een ART journal wel een welgekomen afwisseling en daar ik niet steeds op ideeën kom wat betreft  onderwerpen hoop ik dat jullie het niet erg vinden dat ik zo nu en dan een onderwerp weg pik van jullie art journal, gewoon het onderwerp hoor, de rest doe ik zelf, maar ik heb blijkbaar problemen met onderwerpen zoeken, dus bij deze heb ik even bij Willy Anderson gaan kijken, en haar ART Journal ging over sterren , dus heb ik even dat onderwerp ook in mijn journal overgenomen, maar mijn eerste pagina begint met het nieuwe jaar natuurlijk daar we nog steeds in de eerste maand zitten kan ik nog even spreken over Happy 2014!! Ik hoop dat jullie mijn eerste pagina's leuk vinden, en ben al in spanning aan het wachten op jullie commentaren!!!

Groetjes en nog een fijne week!!!
Maria

19 opmerkingen:

 1. Prachtig geworden, Maria! Je raakt nog wel verslaafd.... en dan weet ik nog een heel leuke Facebook groep voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. A gorgeous cover and a wonderful first page.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi Maria en moedig dat je buiten je comfort zone bent getreden, ben je wel gewaarschuwd voor deze verslaving :)? Als je moeite hebt met onderwerpen kun je op mijn blog ( http://freubels-avonturen.blogspot.nl/) onder het tabblad leuke challenge blogs wel een aantal blogs vinden die je wellicht wat inspiratie bieden, misschien heb je daar wat aan. Ben erg benieuwd naar de rest wat er nog van je hand gaat komen want dit beloofd wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ga je goed af die comfort zone dat moet ik wel zeggen ze zijn super. De een nog mooier dan de ander.je hebt gouden handjes.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke art journal pagina's heb je gemaakt Maria! Zeer mooi! En idd een leuke afwisseling!
  Ben ook benieuwd voor wat er nog zal komen!! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een prachtige eerste pagina, Maria! Je voelt je onmiddelijk "Happy" met die vrolijke kleuren en die schattige poezen.
  grtjs,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Maria, your pages are fantastic! The cover with the cats is beautiful, great colours, the other has great textures and design. You are going to have lots of fun with paints as well as inks I think. Warm Greetings, Shirley

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Liebe Maria,

  wunderschöne Werke, das Deckblatt mit den Katzen ist ein Traum.

  Herzliche Grüße
  von Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maria je beide creaties zijn echt weer heel mooi

  Malika

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooie creaties Maria, het is inderdaad niet eenvoudig om uit je comfort zone
  te treden... Maar het is super hoor...

  Lieve groeten, Annemie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Love both the title page and the first page Maria and well done for going out of your comfort zone!! Love what you did with the wonderful combination of stamps and paint, looks super.

  As for themes.... I know a lot of people work with inspirational quotes to get them going.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig gedaan. Ik vind art journaling ook erg leuk maar op dit moment komt het er even niet van. Ik vond het altijd leuk om mee te doen met de challenge bij: http://art-journal-journey.blogspot.nl. Zit geen prijs aan verbonden maar er doen veel mensen aan mee en ze hebben elke maand een nieuw thema. Veel plezier!!
  xxx Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om zomaar uit te proberen. En dan worden ze nog leuk ook en je doet er weer iedeeën op voor kaarten. Heerlijk moet ik ook vaker doen. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk toch Maria, om zo lekker bezig te zijn...met originele resultaten!
  S6 met Art Journaling :-) (maar dat lukt prima, zo te zien)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Beide pagina's zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. hele mooie kaarten, en super leuk gedaan met zulke technieken en materialen. de katjes vind ik toch zo leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. And yet another "wow"!! You would never know you're out of your comfort zone - I think your page is stunning. Such amazing texture (like the wedding card), and such dramatic colours and design - it's really wonderful work.
  Alison xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. nou prachtig!! Heel veel plezier met het art journallen!!

  BeantwoordenVerwijderen