translation

maandag 7 april 2014

mijn eerste achtergronden met de Gelly-plate!!

 Van één achtergrondje heb ik al een kaartje gemaakt, helemaal in verf, niet mijn gewoonte normaal werk ik met stempelinkten, heel plezant om te doen, maar ik moet nog veel oefenen natuurlijk!!!


hier het eindresultaat,en nog wat achtergrondjes
Ja" HET" Event is weer voorbij, ik had er graag 2 dagen bij geweest maar virussen hebben er anders over beslist, zaterdag voelde ik me niet super, maar wilde zo wie zo naar het Event, mijn maag deed maar raar, dus gans de dag zonder eten of drinken rond gelopen, natuurlijk voelde ik me uitgeput en was heel blij toen men man me rond 4 uur kwam ophalen, elk jaar heb ik wel eens problemen met maag en darmen, maar moet dit nu juist zaterdag zijn??? 't ja de <<wet van Murfey (of hoe heet hij ook weer!!,,) zeker, normaal kon ik nog naar de avond workshop en de volgende dag terug naar de workshops op het Event, maar we zijn maar stilletjes naar huis gegaan, en zo was er toch iemand gelukkig, mijn man kon naar de ronde van Vlaanderen kijken!!! Vandaag gaat het al wel iets beter en we hopen weer dat het allemaal zo voorbij zal zijn!!!Spijtig dat ik weer zo weinig mensen tegengekomen ben die ik herkende van de foto, ik had jullie wel allemaal eens in het echt willen zien!!!
 Ik heb zaterdag wel mijn nodig nieuwe spullen gekocht hoor!!! Waaronder de Gelly plate, een product dat ik helemaal niet wou kopen, maar 't ja ik heb me weer eens laten verleiden,  hier de eerste resultaten , ik ben natuurlijk gisteren avond begonnen met mijn experimenten!!!

Groetjes
Maria

31 opmerkingen:

 1. Can't believe they are from your first try at gelli printing, Maria. The card is amazing! Hope you feel better soon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gorgeous Maria, my first try at gelli plate printing was not as good as these.

  Sue xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, ik miste je zondag al Maria en nu begrijp ik het, wat naar zeg! Hoop dat je gauw weer opknapt! Ja heerlijk spelen he met de gelli-plate, ik vond en vind het wel wennen maar je kunt er zulke leuke resultaten mee krijgen, lekker verder spelen hoor! Ik vond het fijn je zaterdag in ieder geval ontmoet te hebben en bij mij is het ziek-zijn vandaag pas verder gegaan.....de druk is dan van de ketel....en dan mag het! lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat akelig voor je, dat je je nou juist op dat moment zo akelig moest gaan voelen!!! Jammer voor je!!! Maar wij hebben elkaar lekker wel gezien en dat vond ik geweldig leuk. Dat je je hebt laten verleiden tot een Gelli Plate, kan ik me best voorstellen en je hebt er immers ook al leuke dingen mee gedaan, dus een goed bestede verleiding, zou ik zo zeggen. Ik heb inmiddels gespeeld met mn Dylussionsprays. Goed naar jou geluisterd. Papier eerst nat gesproeid, daarna de spays erop en laten samenvloeien, hier en daar nog iets water opnieuw gesproeid. Bij sommige vellen heb ik gelijk zout erop gestrooid en bij andere vellen liet ik de inkt een beetje uitlopen door het papier nat en wel rechtop te houden. Hoe lang moet dat zout erop blijven zitten?? ik had het er nu muurvast opzitten en moest echt flink krabben om het los te maken. Zat het dan te lang??? het was echt helemaal droog geworden. Het zijn echte beginnersvellen geworden, maar ik vond het wel erg leuk om te doen. Ga jouw kaarten nog beter bestuderen om het een beetje van jou te leren, okay?
  Hoop, dat je je snel weer helemaal beter voelt en dan gaan we elkaar gewoon in 2015 weer zien en intussen houden we contact via de computer. Lieve groeten en beterschap. Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterende achtergronden heb je gemaakt!! Ziet er perfect uit alsof je het altijd al gedaan hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterende achtergronden Maria.
  Je vorige kaarten vind ik ook super en wat een prachtige kleuren...

  Lieve groeten, Annemie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat vervelend dat je ziek naar huis bent gegaan, ik hoop dat je je snel weer helemaal fit zult voelen.
  Ik had gisteren nog naar je uitgekeken. Maar wat een mooie eerste probeersels van je gelliplate!
  Veel plezier met het uitproberen!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kwam je blog bij toeval tegen en ben blijven hangen;-). Wat maak je prachtige werkjes. Ik ben nog maar een beginner en hou erg van de Dylusionssprays vanwege de prachtige kleuren. Maar wat ik niet snap en wat ik wel op diverse voorbeelden zie, is als de achtergrond met inktspray gemaakt is, hoe krijg je er dan nog een kleurrijk iets er boven op. Bv bloemen of een huisje. Heb je misschien een tip voor mij? Ik probeer het met stiften, maar dan worden de kleuren doffer dan dat ze horen te zijn (stabilo 68). Ik kom er niet helemaal uit.....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bah...wat vervelend voor je dat je juist uitgerekend dit weekend niet fit was! Ik heb je idd ook niet gezien maar wat je zelf al zegt, lastig om iemand te herkennen als je alleen een foto hebt :) Leuke achtergrondjes heb je al met je nieuwe aanwinst gemaakt, ben benieuwd wat er nog meer van je hand rolt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Och Maria wat jammer, dat je zo ziek was en niet kon blijven, ik had je ook graag ontmoet ! Maar ik heb ook een gelli plate gekocht, en zaterdag avond hebben we er nog een workshop van gekregen ! Maar jij hebt dat niet nodig, jouw eerste probeersels zijn prachtig ! Hopelijk kan je volgend jaar toch een weekend blijven, het is de moeite hé ! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. He dat was vervelend had je graag gezien maar er komen nog meer beurzen dan weer maar hopen dat je iemand ziet .
  Je aankoop is zeker niet verkeerd en je hebt er al geweldige achtergronden mee gemaakt. We krijgen er vast nog meer van te zien ben echt benieuwd.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoop dat het nu beter met je gaat. Wat mooi is het geworden.
  Apart de dame er zo bij. De achtergrond is prachtig. Jammer
  dat ik je niet heb herkend op het event. Ben benieuwed
  naar jouw volgend ontwerp. groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fantastic Gelli plate printing , its a super card you made.
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gelukkig hebben wij elkaar wel even gezien Maria en dat vond ik wel leuk! Gelli Plate, ja ik ben er weg van en werk er regelmatig mee voor al na een online workshop van Carla trondheim( geloof dat ze zo heet) Fijn dat je weer wat bent opgeknapt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wonderful gelli prints Maria, great designs and colours. I hope you get better very soon xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jammer dat je je niet lekker voelde tijdens de beurs, hopelijk kanp je snel weer op! Een gelli plate lijkt me leuk spul, maar ik ga er niet aan beginnen, denk ik. Jij weet er vast wel raad mee, dat zie je al aan je eerste probeersels!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow, these are outstanding background - just fabulous. Great frist try. So sorry that we didn't met us in Nijkerk - hopefully next year :) I'll be there at Stempelei again.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. I hope you are feeling better now Maria! I love your cards, lovely soft colours and leaf patterns. I am amazed at your first gelli prints, they are great! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik kijk er ook steeds naar maar heb het tot nu toe nog niet gekocht. Ik heb nog zo veel wat ik eerst uit wil proberen. Je hebt er wel al prachtige achtergrondjes mee gemaakt. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wow your Gelly Plate prints are beautiful and so is the card you created. Great colours :) Have fun ! Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Beautiful colours, Maria. I hope you enjoy your gelly plate as much as I have enjoyed mine! They are such fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Echt jammer voor je Maria dat je niet ten volle hebt kunnen genieten van het AS event!!! Ik vind het heel jammer dat we elkaar daar niet hebben gezien! Volgende keer meer geluk!! En voor nu wens ik je veel beterschap en heel veel gelliplate plezier!!!
  Mooie achtergrondjes! En dat voor je eerste keer!!! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat balen dat net zaterdag de dag was dat dit ging opspelen.... Weet hoe het is; vorig jaar er heel erg naar uitgekeken, alles geboekt voor een heel weekend en dan nog even op vrijdag een wortelkanaalbehandeling...die dus niet goed verliep, zelfs flauwgevallen, zaterdag opnieuw gehad en pas op woensdag m'n gevoel en energie terug... Maar goed dit jaar dus weer genoten!
  Enne mooi zijn je eerste printen! Dat wordt weer heel veel spelen en proberen! (Plus hier laten zien...) Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat jammer dat je je niet lekker voelde. Ik heb nog rondgekeken, maar kon je niet ontdekken in alle drukte.
  De gelli plate is een leuke aankoop! De eerste resultaten zien er goed uit!

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hé Maria, wat een pech zeg...gelukkig had je één dagje plezier (ondanks je belabberde maag) en kon je nog leuke dingen aanschaffen. Dit is al een zeer mooi resultaat dat je laat zien.
  Grtjs Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Geen wonder dat we je niet meer tegenkwamen Maria...hopelijk ben je nu weer hersteld en lukt het om echt volop te genieten van je aankopen! Het was leuk om elkaar weer te spreken en hier ook nog een keer enormmmmmm bedankt voor je prachtige tasje met supercreatieve inhoud...ontroerend!
  Maar jij hebt dus ook een gelli plate...en bent al lekker bezig ermee...leuk he!!! Wordt verslavend hoor :-)
  Lieve groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik hoop dat het beter met je gaat. Ik was er zondag en hoopte idd dat ik je tegen zou komen. Volgend jaar proberen we het gewoon weer.
  Leuk om mee te werken hè, die gelli plate. Het kaartje is prachtig.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooi heb je dit gedaan, PASOP de gelliplate is verslavend!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. It's a great background... looking forward to lots more!
  Alison x

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hi, Maria! This must look really fabulous in person with the deep richness of opaque paints - I love that they are not transparent at all- I need to try this with a new silhouette set that just arrived. Thank you for the ideas and for showing to use a dramatic background to feature the images! hugs, de

  BeantwoordenVerwijderen