translation

donderdag 6 november 2014

Kerstkaarten met drie technieken beschreven in de nieuwe ASfy!!!!

Hey stempelaars !!


Wat een prachtige Hobby hebben we toch, en hoe leuk om steeds nieuwe en mooiere stempeltechnieken aan te leren en dit allemaal te leren via aan mooi en praktisch tijdschrift, waarin mensen hun  stempeltechnieken willen prijs geven!! Fantastisch toch!!! Toen ik gisteren mijn Art Specially for you in de bus kreeg, heb ik hem eerst doorbladerd en ben ik van de ene wow naar de andere gegaan, echt een exemplaar naar mijn zin!!  Heerlijke uitleg van verschillende boeiende technieken waar ik al lang het fijne van wilde weten, een super tof boekje en een echt " hebbeding"!! Echt deze moet je hebben (sorry voor mijn eindeloos enthousiasme!!), doen ik dus wat bekomen was van het doorbladeren ben ik begonnen met het artikel van Hermine Koster, en ik kon mijn pagina juist uitlezen toen het zo hard begon te kriebelen dat ik me heb terug getrokken om deze kaarten met haar techniek uit te proberen, super niet, een super techniek die een heel mooi resultaat weergeeft, niet???
Vervolgens ben ik even bezig geweest met bister of neen met Brusho colours  zelfde familie als bister en heb  er deze kerstkaarten mee gemaakt!!!


en vervolgens ben ik met  mijn eigen  techniek , ook beschreven in het ASfy ( ben ik wel fier op!!,) even bezig geweest  om deze kerstkaarten te maken!!

Zo ik hoop dat jullie je ook wat kunnen vermaken met het onderstaande tijdschrift, echt niet  te ontbreken in jullie hobby kamer!! Ik hoop dat jullie mijn creaties kunnen waarderen en dat jullie der ook wat van kunnen opsteken , alle uitleg vinden jullie  hier!!!

 Groetjes en een hele fijne stempelweek!!!
Maria

26 opmerkingen:

 1. Lovely display of cards and gorgeous colours and love that beautiful images. ....have a great weekend.xx
  aNNie The Journey is the Start

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ik kan me je enthousiasme indenken Maria! Je bent zo enthousiast over de mooie publicaties in het ASfY maar je hebt me al verklapt dat ook jouw creaties erin staan (hoop vandaag het ASfY binnen te krijgen, dan kan ik meepraten hahaha).
  De technieken die je hier laat zien zijn stuk voor stuk erg leuk en heel mooi...en ik denk dat ik er goed aan heb gedaan om die witte inkt aan te schaffen, zie ik hier! Heel mooi en bedankt voor het mee laten genieten van je creaties en enthousiasme Maria!
  Groetjesss, Alie xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, what a stunning collection Maria. I especially love the collection with the deer. Retirement seems to suit you well and you've kept busy.

  Sue xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige creaties zoals altijd en ik begrijp dat we allemaal de ASfy moeten gaan kopen om je technieken te lezen,haha
  Ik ben erg benieuwd! Gezellige dag verder! Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gorgeous all of them! Great ideas - thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat ben jij een creatieve octopus ! en zo veel kaartjes bijeen ! top, prachtige resutlaten,
  mijn boekje is al besteld ! =)
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige dingen heb je allemaal gemaakt. Super, zowel de eerste (voel me natuurlijk helemaal vereerd) als wel de tweede en niet te vergeten de derde, want ik heb je artikel gelezen en het ziet er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi Maria, WOW WOW what a lot of amazing & beautiful Christmas designs!!! I think you were published in the Art Specially book? Congratulations talented lady :) have a great day, Shirleyxx ps.. I love your enthusiasm, it's wonderful :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig, allemaal. Ik vind de kerstkaarten met blauw/geel helemaal mooi. Iets heel anders dan de geijkte kerstkleuren.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 10. All this sets are just AMAZING Maria - wow.. congrats on being published in this fantastic magazin.. I own some older Art specially magazines..they are just awesome..!
  hugs
  Susi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, prachtige creaties Maria, en je mag terecht fier zijn, dat je weer in de ASfy staat ! Ik heb het tijdschrift al gereserveerd bij Elke, kan niet wachten tot ik het heb ! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een schitterende kerstcreaties, Maria!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh Maria wat mooi ,Ik ben vanmiddag ook bezig geweest met die techniek maar bij mij is het niet zo mooi gelukt als bij jou .Had niet de goede inkt jammer nu moet ik even wachten tot ik die heb.
  Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heb je een schitterende kerstkaarten gemaakt!! Deze Art Specially is inderdaad prachtig. Moet ik ook nog mee aan de gang, maar ik ben eerst 20 tractatiedoosjes aan het maken voor mijn kleindochter haar verjaardag op school.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtig stempelwerk Maria en zo divers, knap hóór jij lijkt ze zo uit je mouw te schudden en wat gaaf dat je in de ASfy staat, gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Congratulations on being published. These are fantastic sets of cards, the stamping looks beautiful on them all.
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Congratulations Maria! Being published is great All your cards are beautiful but I love the ones you made wit the bluish background and the Celtic stars of Ryns! How did you make that background? Sharon.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je kaarten zien er weer super mooi uit Maria en zoals altijd erg mooi van kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 19. WOW WOW WOW, what beautiful cards! I'm excited. Fantastic!!!
  Greets Carola

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Those are beautiful Maria!!! I'm especially drawn to the bright colours in the second batch although the subtlety in the others is nicely done as well!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zo zeg, heb jij even hard gewerkt aan je kerstkaarten! Het zijn stuk voor stuk mooie kaartjes en ze hebben allemaal hun eigen en heel verschilleen charme! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk dat je (alweer) erin staat! Mooie kaarten alle sets (dat schiet echt hard op zo!) Ik denk dat ik het magazine nog wel ergens tegen kom en dan koop ik het wel... Geniet nog van de zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. WOW! Amazing and stunning. Very inspirational cards. In addition, the multi-version:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hey Maria, 't is te zien dat ik het heel druk heb. Had het magazine al een tijdje geleden gekocht maar nu pas een rustig kunnen bekijken. Leuk om te zien dat jij er in staat. En je kaarten zijn prachtig.
  grtjs,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oh Maria, Du machst so wunderschöne Karten. Und die zauberhafte und so herrlich farbenfrohe Karte mit dem Hirsch gehört nun mir, recht herzlichen Dank für dieses Schmuckstück. Ich habe mich so sehr darüber gefreut, sie ziert nun die Pinwand in unserem Büro.

  Herzliche Grüße
  von Anke

  BeantwoordenVerwijderen