translation

vrijdag 24 april 2015

Pure verwennerij!!!

wat een verwennerij, net of ik verjaar!!!
Deze kreeg ik van Elisabeth , mijn swap maatje sinds 1 jaar, ik wil er zeker nog een jaartje bijdoen hoor Elisabeth,wij swappen als we der zin in hebben , ik denk een 5 à 6 maal per jaar!!Zijn ze niet prachtig en de kaart heb ik er zomaar bijgekregen, bedankt hoor Elisabeth!!!
Deze prachtige ATC mocht ik van Enny ontvangen  na het Event!! Super hoor!! Bedankt Enny!!
Ook Rianne maakte deze super mooie kaartjes voor mij , bedankt hoor Rianne en ik ben blij dat we elkaar eens ontmoet hebben op het Event!!!
Ida maakte deze schitterde plaatjes voor mij, super  bedankt hoor Ida, ik vind ze prachtig en zo speels!!
Ook van Gay mocht ik prachtige kaartjes ontvangen , thank you so much , your colours are stunning !!!
And Rosie, your bird ATC's are amazing , I love them both!!! THANK YOU!!!
Ook Alie deed haar best , drie mooie ATC , mixed Media , heel speciaal, en dit is nog niet alles, alvast hiervoor al een dikke merci Alie!!!
En van Mimi ontving ik haar eerste kunstwerken op ATC formaat, prachtig , niet!!! Doe zo voort Mimi je weet nu de afmetingen dus ruilen maar zou ik zeggen, mooie technieken werden hier gebruik!! Dank je wel!!!
Van Astrid kreeg ik deze  mooie , extra speciale ATC's , ze is een reeds "gevorderde" "zeer getalenteerde artieste en ik weet dat ze met heel veel projecten bezig is dus was ik super blij  deze van haar te mogen ontvangen  "THANK YOU VERY MUCH" dear Astrid
Ook van Shirley uit Canada mocht ik er eentje ontvangen, super hoor Shirley Thank you!!!
En dan van Janny, ook een heel getalenteerde dame, die hele mooie schilderijen maakt!!!kreeg ik deze drie en een mooie kaart als surplus,  bedankt Janny en ik ben blij dat ik je op het Event even kon praten!!!
Deze werden op het Event geruild met Elie, heel mooie en speciale ATC's bedankt hoor Elie!!
en dan terug van Alie, op het Event!!
Kreeg ik dit super schattig,mooi tasje met prachtige ATC' en een lief woordje der bij, kan ik nog meer genieten?? Neen toch bedankt hoor Alie voor zoveel mooi's!!!
Van Anja uit Duitsland kreeg ik deze drie kaarten, zij maakt geen ATC's  maar was zo vriendelijk voor 3 ATC tjes van ùij deze prachtige kaarten te ruilen, super hé!!??
En van Christine kreeg ik deze super mooie ATC's volgens haar zeggen zijn dit ook haar eersten, wat een eer dat ik ze krijg en ik hoop echt dat je nog gaat ruilen hoor Christine want ze zijn schitterend!!!
En deze twee Skinny's mocht ik van Petra ontvangen zij is mijn "Skinny's" ruil maatje, zo nu en dan ruilen we iets, en dat is echt genieten , van zoveel mooi!!!
Ja, hoor hier mogen jullie meegenieten van de ATC werkjes die ik als ruil heb gekregen van mijn blogvriendinnen, wat kan ik hier van genieten!!! En wat een talent  hebben jullie!!!  Het was fantastisch om dit in mijn brievenbus te mogen krijgen!! Dit is voor mij echt genieten!!!

HARTELIJK DANK VOOR AL DIT MOOI'S!!!!

Een heel fijn weekend aan jullie allemaal!!!
13 opmerkingen:

 1. Wow what an amazing collection !!!! Hugs, Shirleyxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo gaaf al die verschillende stijlen van al die getalenteerde dames! Geniet maar verder en doe veel inspiratie op, dan genieten wij hier ook weer verder! Fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een feest als deze leuke en mooie creaties van zoveel dames Maria, kan me indenken dat je hier reuze blij mee bent!
  Hartelijke groet en goed weekend, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow Maria, ik dacht ook eerst dat je je jarig was.......maar nee gewoon omdat je geliefd bent, super! En wat een moois allemaal, liefs Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie en diverse werkjes heb je ontvangen Maria, ik kan me voorstellen dat je hiervan geniet (doe ik ook als ik ze zo zie)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Isn't it just gorgeous - all that terrific creativity - just love each and every one!
  /

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een feest om deze kunstwerkjes te mogen ontvangen Maria en bedankt voor het meegenieten (zullen wij in de zomervakantie swappen, dan heb ik wat meer tijd:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent echt verwend met zoveel moois!! Dat is echt genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je bent echt verwend met zoveel moois!! Dat is echt genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige collectie ! Ik ben blij dat mijn ATC goed is aangekomen, maar ik heb van jou ook een prachtige ATC gekregen hé ! Nogmaals hartelijk dank ! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, wat een prachtige creaties heb je ontvangen. Ik kan me voorstellen dat je hier heel blij mee bent. Je verdient het!
  Groetjes, Boukje X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Inderdaad je bent super verwend geweest met al deze prachtige creaties!!

  BeantwoordenVerwijderen