translation

vrijdag 29 mei 2015

"STEMMEN" een politieke satire!!

Het is weer de tijd van het jaar dat mijn man toneel speelt "STEMMEN" en dat ik voor zijn mede spelers een themakaartje maak, het is een satire over de politieker die zich een  weg baant naar top op de kap van de gewone man, in volle verkiezingsstrijd is de gewone man zijn vriend en wordt er ook zo met elkaar omgegaan, eens verkozen wordt er weer afstand gecreëerd en worden de gemaakte beloftes nooit nageleefd, hier werd beloofd dat de gewone man eens een partijtje golf kom komen spelen maar eens verkozen gaat het niet meer door , de gewone man wordt terug op zijn plaats gezet!!
(buiten het golfterrein)  Mijn man speelt de gewone  man, tevens speelt er een echt hondje mee op het toneel , waar hij hier op het kaartje mag mee gaan wandelen!! ( deze stempel kwam zeer goed van pas!!!)
T'zijn misschien niet mijn meest artistieke kaarten, maar mijn man vond het thema goed uitgewerkt en was zeer tevreden, en man lief tevreden, ik ook tevreden natuurlijk!!! En wat ik vooral haat, 10 keer hetzelfde kaartje maken, das echt niks voor mij!!!

Fijn weekend allemaal!!
Groetjes
Maria

13 opmerkingen:

 1. WOW WOW WOW was für eine Arbeit !!! Deine Karten schauen megagenial und traumhaft schön aus, liebe Maria. Und die Botschaft kommt super rüber.

  Herzliche Grüße
  von Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. A fabulous set Maria, love the addition of the little flag! Well done on making all 10!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit te genieten van je kaarten maar net zoveel van je uitleg erbij over de politiek en de gewone man, Maria!
  Je hebt er weer iets bijzonders van gemaakt...geen wonder dat je man er blij mee is!
  Hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk gedaan Maria!! En wat fijn dat je ons het verhaaltje bij vertelt! Zo zijn we helemaal mee in het plaatje!
  Het zal wel zijn dat manlief tevreden is! Maar ik kan erin komen dat je niet graag 10 dezelfde kaartjes maakt. Ik heb soms al problemen als ik 3 dezelfde kaartjes moet maken. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook al haat je het 10x hetzelfde te doen, het ziet er wel leuk uit!
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn idd helemaal gaaf uitgewerkt! Kan me voorstellen dat hij blij was. En die man met hond stempel vind ik super leuk. Die andere ken ik niet, kun je me laten weten van welk merk die is? Snap dat 10x veel is, maar wel super! Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tien keer 't zelfde, dat vind ik ook niet leuk maar soms is dat nodig he. Ik vind het super geslaagd, het hele thema zit erin verwerkt. Je moet het maar verzinnen. Super artistiek als je 't mij vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen