translation

dinsdag 11 december 2018

gekleurd of black-ice ??



Ik had even genoeg met kerstkaartjes maken, dus heb ik me vandaag geamuseerd met het vergelijken van kaarten gemaakt met de black- techniek en gewoon gekleurde kaartjes , wat vinden jullie er van??

Groetjes
Maria

7 opmerkingen:

  1. Goed bezig geweest Maria.
    'k zou er niet kunnen tussen kiezen, allebei hebben ze iets speciaal en zijn ze mooi.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad, zoals Carla zegt, de twee technieken zijn prachtig ! De Black techniek vind ik super, maar de andere kaartjes zijn ook prachtig ingekleurd ! Groetjes, Enny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig Maria! Zowel de gekleurde als die met de black-techniek zijn mooi. Je kunt ze niet vergelijken (dat zou zijn als appelen en peren vergelijken) en dus zeker niet kiezen. Ik ga dit zeker ook proberen maar nu eerst mijn kerstkaarten. Stress stress stress … elk jaar goede voornemens en elk jaar begin ik er te laat aan (nu zeker met in oktober 20 dagen op verlof te zijn geweest). Dus het gaan veel CAS kaarten worden :)
    grtjs,
    Yvette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het stuk voor stuk plaatjes, gekleurd en zwart wit. Kan eigenlijk niet kiezen :) Ik vin de stempel van de bovenste kaart ook heel gaaf!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi hoi Maria,
    Ook in kan in deze niet kiezen want hoewel de stempels hetzelfde zijn is de uitkomst niet vergelijkbaar, wel mooie stempels gebruikt, ik vind ze schitterend!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. WOW was für geniale Karten, sehr interessant die beiden Werke nebeneinander zu sehen, die farbigen Karten gefallen mir ein klein wenig besser, aber die schwarz-weißen Werke haben auch was.

    Viele liebe Grüße
    von Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ha wat is dat een moeilijke vraag! Natuurlijk vind ik van alle beide kaarten heel mooi! Duss... kanniekiezen... Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen