translation

maandag 11 maart 2019

Blauw!!

En wat vinden jullie hier van twee heel verschillende kaartjes, bij  het eerste kaartje is de achtergrond gemaakt met distress inkten,   het kaartje met de trouwjurk zag ik in het tijdschrift Art Especially for you nr 17 , Hermine Koster heeft het eerst gemaakt , ik vond het zo'n schitterende kaart dat ik ze ook eens wilde proberen, de stempel van de jurk heb ik eens als cadeautje gekregen (hiervoor heel dankbaar!!)  en tevens bedankt aan Hermine voor deze hele mooie bijzondere techniek die ik zeker nog ga gebruiken!!


Fijne werkweek en tot weldra!!

Groetjes
MAria

11 opmerkingen:

 1. Hoi hoi Maria
  Wat een mooi setje kaarten en je gemaakt!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaarten Maria, de tweede met de jurk is heel speciaal ! Die techniek ga ik ook nog eens opzoeken in het boekje. Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi die hoeken van je 1e kaart! En zeepaardjes vind ik altijd leuk... En dat goud op de jurk geeft het weer een heel andere uitstraling!
  Het is goed wat oudere stempels te gebruiken...ik heb nog zoveel ideeën voor de stempels die ik al een tijdje heb, maar kom er vaak niet aan toe die te gebruiken door oa DT-werk...dus voor dit jaar ga ik ervoor zoveel mogelijk van die stempels te gebruiken... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wonderful cards Maria...beautiful details.
  x Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allebei weer mooie kaartjes Maria. Ik hou van de tekst die je gebruikte op je eerste kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allebei prachtige kaarten Maria! En de techniek van de 2de is inderdaad leuk. Ben het aan het uitproberen :)
  grtjs,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Twee hele mooie kaarten laat je hier weer zien Maria!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. These are both awesome - what great backgrounds. I love the way the dress goes off the main panel. Wonderful creations.

  BeantwoordenVerwijderen