translation

vrijdag 17 februari 2012

Pop -ART of niet???


6 opmerkingen:

 1. Maria wat leuk...het lijkt wel een mozaiek, maar je bent dus heel geduldig lijntjes gaan trekken...prima resultaat!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het super leuk geworden zo met die lijntjes erbij ,maar tjonge wat zal dat een werk zijn geweest,maar het resultaat is er dan ook naar.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee wat een karwei Maria....misschien wel meditatief zelfs....het is in ieder geval iets heel unieks geworden! lieve groet Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb in ieder geval bewondering voor je geduld. Jeetje zeg!!! Je bent een lijntrekker in de goede zin van het woord, hi, hi.
  Alleen moet ik wel ff wennen en ik weet ook nog niet hoe ik het vind, maar wie ben ik ook om daarover te oordelen???
  Het is zeker een bijzondere kaart geworden, waar je over moet nadenken.
  Ook niet iedereen houdt van het werk van Herman Brood, dus......
  Vind het super, dat je het ons durft te laten zien, terwijl je zelf ook iets van twijfel hebt.
  Dat is nou lef hebben!
  Fijn weekend en groetjes van Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sorry Dames, maar ik heb soms echt geen talent of inspiratie, en ik doe soms zo maar wat, en soms wordt het goed maar soms wordt het een ramp, ik vind het wel tof dat jullie je mening gewoon hebt gezegd, ik heb hartelijk moeten lachen met jullie commentaren , maar weet je nu ik infeite moet studeren en mijn verstand moet gebruiken heb ik de indruk dat mijn creativiteit even op pauze staat, dus ga ik misschien wel een beetje stoppen met het maken van misbaksels, (maar als ontspanning is dit echt wel leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He Maria......ik vind het absoluut geen MIS baksel!Ik denk dat je mijn woorden een beetje met je eigen gevoel kleurt.......uniek is juist een compliment, en ontspanning is ook heel belangrijk en talent heb je zeker. Allemaal,ja zelfs ik ook hebben wel eens geen inspiratie. Dus geen SORRY zeggen hoor dat is niet nodig! lieve groet Miranda

  BeantwoordenVerwijderen