translation

dinsdag 3 juli 2012

Journal-1e bladzijde

Dit is mijn eerst bladzijde van mijn journaal, dit is ook de eerste maal dat ik een naakt teken, (met de hulp van een prentje , ik hoop dat de echte kunstenaar niet meekijkt,) maar ik ben zo blij met het resultaat dat ik dit nog moest posten, fantastisch, mijn eerste naakt!!! Joepie mijn eerste naakt!!! Dat klinkt toch goed, hé!!! Oke 't zal wel niet allemaal staan of hangen waar het moet zitten of hangen maar ik ben zeer tevreden!!! Ik ben zelfs fier op mezelf ('k zal maar al stoppen want ik begin me belachelijk te maken,) ik had echt niet gedacht dat ik een zo vlug een pagina zou tonen,!!! Het eerste deel gaat over alle stresspunten in mijn leven , dus ik geef me hier wel een beetje(veel) naakt!!! Ik hoop op enkele goede reacties!!! Bedankt al op voorhand, nog een leuke gezellige avond, mijn eerste naakt!!!!! Groetjes maria

11 opmerkingen:

 1. haha...leuk om dit te lezen.
  knap hoor om zoiets te tekenen. het is nog heel netjes gedaan.
  ik zal zoiets niet zo gauw tekenen maar dat had je ook wel door....gewaagd, je hebt wel lef, vind ik.
  kleuren zijn eigenlijk wel leuk gedaan en hoe langer ik ernaar kijk, vind ik het wel wat hebben.
  succes met de volgende openbaring in je leven.
  ben benieuwd.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Maria mijn reactie is enorm positief...je eerste naakt en dan al zo?! Ik durf er niet eens aan te beginnen en jij start zo leuk! De linkerpagina is ook heel bijzonder...het gaat je zeeer goed af...zie je wel dat je durft...gewoon lekker grenzen overgaan :-)

  Groetjes en heel veel plezier met je AJ!! Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je eerste pagina's en dan dit. Twijfel niet het is echt prachtig. Geef jij je maar bloot (haha) dan kunnen we nog veel moois zien. Dit is echt jezelf laten zien. prachtig Maria.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow, prachtig hoor, niets om je over te schamen, ik zou het niet kunnen! De linkerpagina is ook erg mooi! fijne avond verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Al meteen raak als je 't mij vraagt! Heel mooi! En zoveel tekst erbij, daar kom ik voorlopig nog niet aan toe :) Ja hoor, dit boek zal gevuld raken met mooie dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf! Je boek zal vast geweldig worden. Je hebt wel lef om gelijk een naakt te tekenen, ik durf niet eens te beginnen met tekenen.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi Maria, dit is een heerlijke manier om jezelf bloot te geven! Mooie die schaduwen en lichtval op het lichaam! Chapeau! lieve groet Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zal niet alles herhalen uit mijn mail aan je, ben blij dat je het hebt gewaagd... en hoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En terecht dat je trots op jezelf bent. Ik vind het geweldig gedaan, erg knap, mooi met de schaduwen en het gebogen hoofd.
  Dat beloofd nog wat voor de rest van je journal.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er erg mooi uit Maria! de linker pagina is ook erg apart mooi hoor
  groetjes Josje

  BeantwoordenVerwijderen