translation

donderdag 5 juli 2012

handtekening!!!!

Aan al degenen die mijn dubbele bladzijde hebben bewierookt wil ik hartelijk dank je wel zeggen, ja ik had mijn best gedaan, en een beetje beginners geluk denk ik, dus verwacht niet te veel van mijn andere bladzijde , dit gaan echt exerimenten worden hoor, geen grootse dingen, ik heb de indruk dat de verwachtingen nu wat te hoog gaan gesteld worden, menig een van jullie zijn veel beter!!! Jullie moeten zeker niet bang zijn om de vrouwelijke achterkant te tekenen want dit is echt niet zo moeilijk hoor, de voorkant is iets anders daar waag ik me ook nog niet aan!!!
Voor de eerste dubbele pagina komt er nog een enkele pagina, toen ik gisteren thuis kwam van mijn werk, gans de dag handtekeningen gezet, en handtekeningen laten zetten "handtekening aub" had ik een idee, mijn allereerste bladzijde van mijn journaal was nog niet ingevuld, en wat is er persoonlijker als je eigen hand!!!??? zeker daar ik een ganse dag met die hand mijn handtekening had gezet, (neen, ik schrijf geen boeken, die ik moet signeren, ik werk op de FOD Economie, en doe de controle op en in en uitvoer van de Diamant in Antwerpen, wij controleren gans de dag de documenten die de diamant vergezellen , documenten met veel handtekeningen)Dus, vond ik het de moment om mijn eigen hand te handtekenen !!! Ik hoop niet te kinderachtig?? Ik had juist een boekje gekocht bij Art journey over tangled hier stond ook zo'n versierde hand in,maar deze hand is wel degelijk die van mij hoor, mijn favoriete roos en mijn vlindertjes mochten ook van de partij zijn!!! en nog wat tekst stempels hier en daar, en toen ik mijn eigen handen eens goed bezag heb ik mijn craccelé stempel maar boven gehaald om mijn handen wat te versieren met de tijd!!!Leeftijd!!! Groetjes Maria

13 opmerkingen:

 1. Maria I am enjoying looking at your Art Journey ! I love this page, it's wonderful and what a great idea after seeing signatures all day :) Beautiful work talented lady ! Warm Greetings, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke en mooie pagina heb je weer gemaakt Maria
  En dan het verhaal erachter
  Vind het super leuk om te lezen hoe de pagina is ontstaan.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal niet kinderachtig maar juist heel erg leuk, zeker met het bijbehorende verhaal.
   Groetjes Yvonne.

   Verwijderen
 3. super gaaf Maria. Ik moest erg lachen bij je crackles op de hand. Erg humoristisch maar helaas de leeftijd. (haha).
  lieve groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze hand is mooi geworden hoor!
  Wat goed bedacht bij het woord handtekening.
  Dat zijn zeer creatieve kronkels.
  En ja, die tand des tijds daar ontkomt niemand aan.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 5. schitterend hoor, en die crackele op je hand, tja daar ontkomt niemand aan,haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig Maria, je verhaal maar vooral je AJ pagina! Je legt de lat zelfs steeds hoger, met heerlijk resultaat, kijk wat je nu toch voor creatiefs hebt gemaakt zelfs met een door de tijd aangetaste hand :-).
  Helemaal mooi deze pagina!!!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind het echt een superleuk idee zo'n artjournal =D !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, Maria, das sieht traumhaft aus...

  Woher nimmst du nur all deine tollen Ideen?!
  Ich bin wieder total überrascht.
  Klasse!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je bent creatief bezig met je boekje en inderdaad je eigen hand, daar komt het dan ook allemaal uit voort dus zeker niet kinderachtig.
  Erg mooi gemaakt
  fijn weekend Josje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Weer een hele mooie en creatieve bladzijde in je journal, leuk die crackelé en versiersels op je hand.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen