translation

woensdag 2 augustus 2017

Jofy flowers

Voor "Hobby Compleet de duif heb ik de volgende kaarten gemaakt, hebben jullie interesse om te weten hoe en met welke materialen ik werkte ga dan vlug naar de bloghttp://www.hobbycompleetdeduif.nl/blog/

Daar ik besloten heb uit het Dt team te stappen zal dit mijn voorlaatste blogbericht zijn voor Hobby compleet de duif, niet dat ik geen plezier heb gehad aan het werken met /voor hen , maar het computer werk werd me wat teveel , ik geniet liever van het creëren van  kaartjes en ander moois, ik ben geen expert met de computer en ik had altijd heel wat tijd nodig om een blogbericht te plaatsen, het leek al meer op bureel werk als om hobbywerk , vandaar mijn ontslag!!

Dus krijg ik weer meer tijd voor mezelf en voor het spontaan creëren, zelf eventueel voor het geven van workshops , zolang ik maar geen computer werk moet doen!(haha)
Hopelijk vinden jullie ze leuk?

Verder nog heel veel stempel en kleur plezier, en vergeet niet te genieten van het mooie zomerweer als het er weer een keertje is!!

Groetjes
Maria

18 opmerkingen:

 1. Zo mooi! Vooral die 1e met de witte bloemen erachter! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. These are gorgeous Maria. Yes, I agree with you, creativity is hard when you have deadlines! Your cards are always so stunning and these are no exception!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. These are so beautiful Maria! Great designs - ove the motifs and colours!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige kaarten. Ik was heel benieuwd hoe je de eerste had gemaakt. Goede tip. Dank je.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaarten Maria, ik ga kijken hoe je ze gemaakt hebt. Ik begrijp heel goed, dat je uit het DT team gaat, ik kan ook niet zo goed met computer overweg, en ons hobby moet vooral plezierig blijven en geen "verplichting". Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Very beautiful cards Maria, I love the Jofy flowers. I hope you are doing well? Take good care, Shirleyxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zoals altijd weer prachtig wat je maakt dit zijn ook weer echte werkjes van jou hand!! Jammer van je ontslag maar heel erg begrijpelijk. Blijf jij maar gewoon doen waar je goed in bent en waar je plezier aan beleefd dan geniet ik mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wonderful work with those JOFYs Maria, - specially love the first ne!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Groot gelijk, je moet doen waar je je goed bij voelt. Deze creaties zijn geweldig! Ik heb door mijn (blog)vakantie veel gemist, maar heb wel veel op FB van je gezien, dus toch gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gorgeous floral cards, and your wonderful way with colour is there not only in the flowers but in the stunning backgrounds too.
  Alison x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi hoi Maria,
  wat een leuke kaartjes heb je weer gemnaakt, zo vrolijk!!!
  Kan me goed voorstellen wat je verteld, ik ben ook al een aantal keer gevraagd vor DT-schap, maar het past gewoon niet bij mij, ik weet dat ik mezelf dan blokkeer in mijn creativiteit, knap dat je dit besluit hebt genomen!
  Liefs van martha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zolang jij maar mooie dingen blijft maken.......maar snap je helemaal hoor Maria! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weer een prachtige reeks Maria! De eerste is wel mijn favoriet :)
  grtjs,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I love these stylised and pretty Jofy flowers Mary and beautiful backgrounds and with great use of colour. x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Traumhaft schöne Blumenkarten, liebe Maria.

  Begeisterte Grüße
  von Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Please keep updating this blog, it's been too long. Great post! We adore this blog and This information is very good.

  SCR888th

  ACE333

  BeantwoordenVerwijderen